Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Εγγυήσεις από τον πρόεδρο της Ομοσπονδία της Γουινέας για την επιστροφή των παικτών

Στον Ολυμπιακό καλά είναι τα νέα όσον αφορά το μέτωπο των παικτών που βρίσκονται στην Γουινέα όπου πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα, με τον αγώνα κόντρα στο Μαρόκο να αναβάλλεται όπως ήταν αναμενόμενο. #slgr #olympiacos #ποδοσφαιριστές #Γουϊνέα #Ομοσπονδία #πραξικόπημα

Στον Ολυμπιακό καλά είναι τα νέα όσον αφορά το μέτωπο των παικτών που βρίσκονται στην Γουινέα όπου πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα, με τον αγώνα κόντρα στο Μαρόκο να αναβάλλεται όπως ήταν αναμενόμενο.

Όπως φαίνεται σύντομα θα δοθεί λύση στο θέμα των Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ ώστε να φύγουν από την πατρίδα τους και να επιστρέψουν στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να είναι σε συνεργασία και με άλλες ευρωπαικές ομάδες.

Το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της εθνικής ομάδας της Γουινέας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μαμαντού Αντόνιο Σουαρέ. Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αναβλήθηκε το ματς με το Μαρόκο. Επιπλέον τους εγγυήθηκε την ομαλή επιστροφή στις χώρες που αγωνίζονται και τις ομάδες τους.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button