Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φέρντιναντ: «Να διακοπεί η Premier League»!

Διευκρινίζοντας πως δεν το λέει ως οπαδός της Μαν. Γιουνάιτεντ, ο Φέρντιναντ εξηγεί γιατί θεωρεί ότι το προτιμότερο είναι η διακοπή της Premier League.

Διευκρινίζοντας πως δεν το λέει ως οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρίο Φέρντιναντ εξηγεί γιατί θεωρεί ότι το προτιμότερο είναι η διακοπή της Premier League και η μη στέψη της Λίβερπουλ εν μέσω εξάπλωσης του κορονοϊού!

Αυτή τη στιγμή άπαντες έχουν μείνει με την ιδέα πως τα εθνικά πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν με κάποιον τρόπο κάποια στιγμή, γι’ αυτό και αναβλήθηκε το Euro 2020 ώστε να δοθεί χρόνος στις Λίγκες να ρίξουν αυλαία στο γήπεδο κι όχι να υπάρξει οριστική διακοπή τους.

Η Λίβερπουλ για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια ετοιμαζόταν να επισημοποιηθεί ως η νέα Πρωταθλήτρια Αγγλίας, ωστόσο, ο κορονοϊός έβαλε stop στη μαγική σεζόν της.

Οι οπαδοί των «κόκκινων» θα μείνουν με την αγωνία μέχρι να δουν τον Τζόρνταν Χέντερσον να κάνει τα κλασσικά του βηματάκια προτού σηκώσει στον ουρανό το τρόπαιο, ωστόσο, ο Ρίο Φέρντιναντ έχει πολύ διαφορετική άποψη.

«Να διακοπεί τώρα η σεζόν! Ξέρω ότι όσοι είστε Λίβερπουλ θα πείτε ότι μιλάω με το οπαδικό συναίσθημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν είνα έτσι. Πραγματικά δεν βλέπω τρόπο να διασφαλιστεί η υγεία των παικτών. Και όλα αυτά που λένε για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια ώστε να προστατευθεί ο κόσμος, οι ποδοσφαιριστές δεν λογίζονται μέλη της κοινωνίας μας; Αυτοί δεν θα διατρέξουν κίνδυνο να κολλήσουν τον ιο ή να τον βοηθήσουν να εξαπλωθεί περισσότερο αν τον έχουν;» έγραψε ο παλαίμαχος αμυντικός στα social media.

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button