Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Καθαρή» η αξονική του Αλμπάνη στον αυχένα, πρόβλημα ο Μάνταλος

Μόνο... ιατρικά νέα από την Ένωση την επομένη του αποκλεισμού -σοκ, χωρίς κατά τα άλλα να βγαίνει αντίδραση σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Μόνο… ιατρικά νέα από την Ένωση την επομένη του αποκλεισμού -σοκ, χωρίς κατά τα άλλα να βγαίνει αντίδραση σε οποιοδήποτε επίπεδο.

«Καθαρή» ήταν η αξονική του Χρήστου Αλμπάνη για το χτύπημα στον αυχένα που οδήγησε αναγκαστική αλλαγή του στο ματς με την Βελέζ στο ΟΑΚΑ και δεν υπάρχει ευτυχώς ανησυχία για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Πρόβλημα με έντονες ενοχλήσεις στην δεξιά γάμπα έχει ο Μάνταλος, έκανε μαγνητική και τα αποτελέσματα αναμένονται. Αυτά είναι τα νέα της ΑΕΚ την επομένη του δραματικού αποκλεισμού από την Βελέζ του Μόσταρ. Η ομάδα προπονήθηκε σήμερα (30/7) στις έξι το απόγευμα κι όλα… τα απόνερα της πρόωρης εξόδου από την Ευρώπη, αφορούσαν αποκλειστικά τον Μιλόγεβιτς και τους παίκτες του. Κι όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους στο περιθώριο της προπόνησης. Τα οποία δεν ξεπερνούν τα αναμενόμενα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Πλέον στην Ένωση είναι σαφές πως τα πάντα μπορούν… να απορροφηθούν, περισσότερο με μια επιθυμία να τα «γιατρέψει ο χρόνος». Ουδεμία αντίδραση, κανένα στίγμα προς τα έξω, κάτι που έχει γίνει πλέον συνήθεια η οποία και δείχνει ίσως κάποια πράγματα για την κατάσταση που έχει περιέλθει εδώ και καιρό η Ένωση.

Η ΑΕΚ από δω και πέρα θα περιμένει 23 μέρες για να αρχίσει το πρωτάθλημα, χωρίς να είναι σαφές καν το πως θα κινηθεί στα του σχεδιασμού της μετά το «σοκ» με την Βελέζ. Αναμένεται κάποιοι παίκτες που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολύ το τελευταίο διάστημα για τους λάθος λόγους, να δεχθούν κρούσεις για να λήξει πρόωρα η παρουσία τους στην ομάδα. Όπως για παράδειγμα ο Έλντερ Λόπες, μπορεί και κανένας ακόμη. Στις μεταγραφές έτσι κι αλλιώς δυσκολεύουν τα πράγματα καθώς πλέον όποιος μιλάει με την ΑΕΚ θα ξέρει πως για φέτος τουλάχιστον θα έρθει να αγωνιστεί αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ενώ και η οικονομική διάσταση του αποκλεισμού, είναι ένα θέμα που μένει να δούμε πως θα επηρεάσει τις κινήσεις που θα γίνουν.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button