Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τέσσερις νέες προσθήκες – Ακυρώθηκε η απογευματινή προπόνηση

Ο Ολυμπιακός ακολουθεί ακάθεκτος την πορεία της προετοιμασία τους και το πρωί έγινε προπόνηση στο Ρέντη με τέσσερα νέα πρόσωπα, ενώ ακυρώθηκε η απογευματινή.

Ο Ολυμπιακός ακολουθεί ακάθεκτος την πορεία της προετοιμασία τους και το πρωί έγινε προπόνηση στο Ρέντη με τέσσερα νέα πρόσωπα, ενώ ακυρώθηκε η απογευματινή.

Σχεδόν μια εβδομάδα προπονήσεων κλείνει ο Ολυμπιακός. Το πρωί οι παίκτες βρέθηκαν κανονικά στο Ρέντη, όπου έκαναν την παρουσία τους και τέσσερα ακόμα πρόσωπα. Παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε την απόφαση να ακυρώσει την απογευματινή προπόνηση.

Οι Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ανδρούτσος, Κρίστινσον ήταν τα νέα πρόσωπα. Οι παραπάνω μέρες άδειας που είχαν έληξε. Ήταν κάτι που είχε να κάνει με τις διεθνείς τους υποχρεώσεις.

Πλέον έμειναν οι Σισέ, Ντρέγκερ για να ενσωματωθούν και να ολοκληρωθεί το… παζλ. Να σημειωθεί πως και με την έλευση των Αγκιμπού Καμαρά, Πιερ Κουντέ, ο αριθμός των παικτών αναμένεται να ξεπεράσει το 30.

Μέσα σε αυτούς φέρεται να υπολογίζεται και ο Χοσέ Χολέμπας με τον οποίο αναμένονται σύντομα εξελίξεις, με θετικα σημάδια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένο πως θα κόψει κάποιους. Αν και λόγω πανδημίας θέλει το μεγάλο ρόστερ. Δίνεται και η δυνατότητα των πέντε αλλαγών σε κάθε παιχνίδι. Κάτι που παραμένει.

Αναφορικά με την απογευματινή προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς την ακύρωσε. Μέχρι στιγμής είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών. Και αποφάσισε να δώσει μια ακόμα μικρή ανάσα. Κάτι σαν επιβράβευση. Αλλά είναι και το θέμα της ζέστης. Από σήμερα ο υδράργυρος παίρνει την άνοδο. Και δυσκολεύει τις συνθήκες, ειδικά το απόγευμα.

Το πρόγραμμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας έχει πολλά φιλικά, το επόμενο διάστημα. Η αποστολή αναχωρεί την Παρασκευή για την Αυστρία. Και την επόμενη μέρα θα δώσει το πρώτο από τα έξι φιλικά που κανόνισε μέσα σε διάστημα 12 ημερών.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button