Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ψάχνει ομάδα ο Μπάρκας!

Όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σκωτία ο Βασίλης Μπάρκας.

Όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σκωτία ο Βασίλης Μπάρκας.

H Σέλτικ μετά τον αποκλεισμό της, παίρνει νέο Νο1 και ενημέρωσε τον Βασίλη Μπάρκα να βρει club.

Ας μην μιλήσουμε καλύτερα για την περυσινή του χρονιά! Από transferrecord στην ιστορία της ΑΕΚ και Νο1 στην Εθνική Ελλάδας κατέληξε να μην είναι στην 3άδα στο μυαλό του Φαν΄τ Σιπ.

Σε 13 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Σκοτίας μάζεψε 10 φορές την μπάλα από τα δίχτυα, αλλά στα παιχνίδια της Ευρώπης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.

Η Σέλτικ σε μία χρονιά-όνειδος δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια στο status του Βασίλη Μπάρκα. Ο άνθρωπος που τον επέλεξε, ο Νικ Χάμοντ, ήδη αποτελεί παρελθόν. Η εξέδρα και ο Τύπος της Σκοτίας ήδη τον έχει «φωτογραφήσει». Μοναδική αχτίδα ελπίδας για την ανατροπή ένας ντόπιος!

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των «Κελτών». Στήριξη, ψυχοθεραπεία, boost και «γάντια» βασικού με αντίπαλο την Μίντιλαντ. Πάλι, μη επαρκής. Στη ρεβάνς τον άφησε στον πάγκο. Ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ δημιούργησε ξανά θέμα κάτω από τα δοκάρια της Σέλτικ. Η απόφαση, πλέον, ΟΡΙΣΤΙΚΗ. Ο Τζόε Χαρτ είναι ο Νο1 candidate μεταγραφικός στόχος.

Το board λόγω κόστους και εντοπιότητας στηρίζει τον Σκοτ Μπέιν (28 ετών) που είναι ζήτημα να αμείβεται με 100.000 ευρώ! Εκτός κάδρου, πια, ο «δικός μας», ο Βασίλης Μπάρκας. Ατύπως το ΄χει πάρει χαμπάρι πως πάει για 3ος μέχρι νεοτέρας.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button