Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει μόνο στην Ακαδημία της Ένωσης 2010 ο Καραγεώργος!

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας και να επικεντρωθεί στις ακαδημίες του συλλόγου εξέφρασε ο Γιώργος Καραγεώργος της Ένωσης 2010.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας και να επικεντρωθεί στις ακαδημίες του συλλόγου εξέφρασε ο Γιώργος Καραγεώργος της Ένωσης 2010.

Έτσι, ο κ. Καραγεώργος θα συνεχίσει το έργο του στις Ακαδημίες του συλλόγου και η πρωταθλήτρια Ένωση στην Α’ Φθιώτιδας θα πορευτεί με άλλον προπονητή.

Η ανακοίνωση:

“ΕΝΩΣΗ 2010” – Μακρακώμη 19 Απριλίου 2024

Ως γνωστόν, η Ακαδημία μας τον Αύγουστο του 2017 αναδιοργανώθηκε εκ βάθρων.

Έκτοτε, με προπονητή το Γιώργο Καραγεώργο, κάθε χρόνο καταφέρναμε να ανεβαίνουμε με τις παιδικές μας Ομάδες και ένα σκαλί παραπάνω.

Τα τελευταία χρόνια συμμετείχαμε και στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, στηριζόμενοι σε μεγάλο βαθμό στα παιδιά της Ακαδημίας μας και φέτος φτάσαμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα στο Β΄ Όμιλο και την άνοδό μας στην Α΄ Κατηγορία.

Αυτό οφείλεται στη συνεργασία ΔΣ – Προπονητών – Γονέων – Ποδοσφαιριστών που με πλάνο, συνέπεια, και ειλικρίνεια καταφέραμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Στο τελευταίο Δ.Σ. ο κ. Καραγεώργος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από προπονητής της «Ανδρικής» ομάδας και να ασχοληθεί απερίσπαστος με τα παιδιά της Ακαδημίας, ένα έργο κι ένα ρόλο που όπως απέδειξε τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει πάρα πολύ καλά, πετυχαίνοντας εντυπωσιακά για μια …Περιφερειακή Ακαδημία αποτελέσματα!!!

Το ΔΣ έκανε δεκτό το αίτημά του και ο κ. Καραγεώργος παραμένει επικεφαλής του προπονητικού Team της Ακαδημίας, αλλά επειδή γνωρίζει άριστα πρόσωπα – πράγματα και καταστάσεις θα έχει παράλληλα και τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή στην Ανδρική ομάδα, σε συνεργασία με το νέο προπονητή που θα προσληφθεί.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι η ανοδική πορεία της Ακαδημίας μας θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια – άλλωστε η πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει!!- αλλά και από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή έχει ακόμα πολλά να προσφέρει !!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΝΩΣΗΣ 2010»

Διαβάστε επίσης

Back to top button