Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Σκέψεις για… σκούπα από Μελισσανίδη – «Γκάζια» από Μιλόγεβιτς

Σκέψεις για... σκούπα από τον Μελισσανίδη, «γκάζια» από τον Μιλόγεβιτς.

Ο αποκλεισμός από την Βελέζ αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Σκέψεις για… σκούπα από τον Μελισσανίδη, «γκάζια» από τον Μιλόγεβιτς.

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από βαρύ και ο αποκλεισμός από την Βελέζ αναμένεται να φέρει εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Όπως αναφέρει η Livesport, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι απογοητευμένος από αυτά που είδα και σκέφτεται να πάρει… σκούπα, ώστε να γίνουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ. Είναι ειλημμένη η απόφαση για απόκτηση αριστερού εξτρέμ και επιτελικού χαφ, ενώ στο πλάνο θα τεθεί και το ζήτημα για μεταγραφή στα δεξιά της επίθεσης και της άμυνας, καθώς και στο κέντρο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος και διατεθειμένος να πάρει γενναίες αποφάσεις, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει ζήτημα που αφορά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Από την μεριά του, ο τεχνικός της «Ένωσης» έριξε… γκάζια στους παίκτες του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι ντροπή αυτό που συνέβη. Πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τόσα χρόνια έφταιγαν όλοι οι άλλοι και οι προπονητές. Έχετε μεγάλες ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβετε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στο ματς της Βοσνίας είδα παίκτες που όχι μόνο δεν ήταν καλοί, αλλά δεν έτρεχαν καθόλου. Δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τρία φιλικά, να γνωρίζετε καλά ότι θα κρίνω πολλούς από αυτά. Δεν υπάρχουν περιθώρια».

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε από την μεριά των παικτών και τόνισε πως όλοι τους πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και συναντήσεις του Μιλόγεβιτς με τους αθλητές σε ατομικό επίπεδο.

Πρέπει να σημειωθεί πως σήμερα (1/8) το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συνάντηση των παικτών με τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button