Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κριχόβιακ: Έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ και τον προτείνουν και σε ελληνικές ομάδες

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έλυσε το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ, θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον προτείνουν και σε ελληνικές ομάδες. #stoiximan_slgr #ομάδες #Grzegorz_Krychowiak #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έλυσε το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ, θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον προτείνουν και σε ελληνικές ομάδες.

«Λαβράκι» έβγαλε η έρευνα του SDNA για τον Πολωνό άσο που πέρασε για εννέα ματς ως δανεικός και από την ΑΕΚ. Ο Κριχόβιακ υπέγραψε την Τετάρτη (21/6) τη λύση του συμβολαίου με τη ρωσική Κράσνονταρ και είναι «ελεύθερος».

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως μιλάει με ομάδες από Κατάρ και Σαουδική Αραβία, ωστόσο ο στόχος του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, είναι να γυρίσει στην Ευρώπη. Ο λόγος; Προφανής… Θέλει να παίξει στη Γηραιά Ήπειρο για να βρεθεί ξανά στις κλήσεις της Πολωνίας, όπου ο Σάντος δεν τον κάλεσε εσχάτως.

Μάλιστα, η πλευρά του παίκτη παραδέχεται πως τον έχει προτείνει και σε ελληνικές ομάδες. Ποιες είναι αυτές; Η λογική λέει σ’ αυτές του Big-4 και τον Άρη. Βέβαια, ο Κριχόβιακ για να έρθει στην Ελλάδα, θα πρέπει να ρίξει πολύ το κασέ του.

Ίδωμεν, αν θα προκύψει εξέλιξη.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button