Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Δένει» Φοντέν η Σίτι

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Σίτι με τον Φόντεν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Δένει» έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της, με νέο, πολυετές συμβόλαιο η Μάντσεστερ Σίτι!

Ο λόγος για τον Φιλ Φόντεν, του οποίου το συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας λήγει το καλοκαίρι του 2020. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των «πολιτών» και των εκπροσώπων του 18χρονου, πολλά υποσχόμενου, μέσου έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph» και παρόλο που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Ο Φόντεν έχει χαρακτηριστεί το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγει τα τελευταία χρόνια από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς μάλιστα να μπει ούτε ευρώ στα ταμεία της ομάδας (ήδη υπάρχουν φήμες περί ενδιαφέροντος της Παρί Σεν Ζερμέν), φαίνεται πως θορύβησε τη διοίκηση της ομάδας, η οποία αποφάσισε να κινηθεί με γοργούς ρυθμούς για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μάλιστα, τα συγκεκριμένα αγγλικά δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του και συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button