Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από Τετάρτη το μυαλό στη Λαμία, αγωνία για Ρουπ και Ματέο

Σε διήμερο ρεπό (Καθαρά Δευτέρα 27/2 και Τρίτη 28/2) βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Αρη, με τον Απόστολο Τερζή να τους ανταμείβει για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Ατρόμητου (2-1). #stoiximan_slgr #arisfc #lamiafc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Σε διήμερο ρεπό (Καθαρά Δευτέρα 27/2 και Τρίτη 28/2) βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Αρη, με τον Απόστολο Τερζή να τους ανταμείβει για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Ατρόμητου (2-1).

Το «τρίποντο» αυτό σηματοδότησε την επιστροφή των «κίτρινων» στην πέμπτη θέση της κατάταξης και την εξασφάλιση της συμμετοχής στα Play Off.

Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν την Τετάρτη (1/3) σε προπονητικούς ρυθμούς, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία (Κυριακή 5/3, 17:30 – «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 25ης – προτελευταίας – αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Σε αυτό το διήμερο, ο Τερζής αφενός θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα κάνει ο Λούκας Ρουπ, αλλά και την κατάσταση του Ματέο Γκαρσία.

Ο Γερμανός μέσος και ο Αργεντινός εξτρέμ έγιναν αμφότεροι αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τους Περιστεριώτες, παιχνίδι στο οποίο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Πίτερ Ετέμπο, με τον Τερζή να αποφασίζει αν θα εκτίσει ο Καμερουνέζος μέσος τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του απέναντι στη Λαμία ή στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 12/3, 19:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Από το τελευταίο θα απουσιάσει δεδομένα ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του, αλλά επιστρέφει ο Φαμπιάνο Λέισμαν, έχοντας μείνει εκτός στα δυο πιο πρόσφατα – επίσης – λόγω τιμωρίας.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button