Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από το στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία… στη Serie C!

Δείτε που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρτιν Τόνσο, ένας ποδοσφαιριστής που βρέθηκε ουκ ολίγες φορές στα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρτιν Τόνσο, ένας ποδοσφαιριστής που βρέθηκε ουκ ολίγες φορές στα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ Λαμία.

Στον Άρη ο Μάρτιν Τόνσο δεν κατάφερε να «πιάσει» καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών και όπως φαίνεται η καριέρα του πήρε την κατιούσα.

Πέρσι ο Μάρτιν Τόνσο φόρεσε τη φανέλα της Deportes La Serena της Χιλής ενώ πλέον θα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορίας της Ιταλίας καθώς ανακοινώθηκε από την Πέζαρο.

Επίσημα ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Μάρτιν Τόνσο, ο σύλλογος της τρίτης τη τάξει κατηγορίας της Ιταλίας, Πεζάρο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε ετήσιο συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023.

Αναλυτικά ανακοίνωση του Ιταλικού συλλόγου: «Η VIS PESARO 1898 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάρτιν Τόνσο, (19/10/1989), ενός Αργεντινού επιθετικού χαφ, γεννημένου στην Κολωνία. Έχει υπογράψει ετήσιο συμβόλαιο με δυνατότητα ανανέωσης έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Τόνσο είναι ένας παίκτης εξαιρετικής τεχνικής, ικανός για δημιουργία, με εμπειρία και προσωπικότητα. Έπαιζε πάντα στις κορυφαίες κατηγορίες στα πρωταθλήματα διαφόρων χωρών: στην Αργεντινή. με Newell’s Old Boys, στη Χιλή με την Colo-Colo και το Deportes La Serena, στην Ελλάδα με τους Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Άρη Θεσσαλονίκης».

 

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button