Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τρελό» σενάριο για ΑΕΚ και Μπαλοτέλι!

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Μάρκο Κοντέιρο μετέδωσε πως η ΑΕΚ «ψάχνεται» για τον Μάριο Μπαλοτέλι, αν και δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από την πλευρά της Ενωσης για τον Ιταλό επιθετικό. #slgr #aekfc #Balotelli #transfernewsn #season2022_2023

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Μάρκο Κοντέιρο μετέδωσε πως η ΑΕΚ «ψάχνεται» για τον Μάριο Μπαλοτέλι, αν και δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από την πλευρά της Ενωσης για τον Ιταλό επιθετικό.

Στην «εξίσωση» της ΑΕΚ έβαλε σήμερα (30/8) τον Μάριο Μπαλοτέλι ο Ιταλός δημοσιογράφος Μάρκο Κοντέιρο της ιστοσελίδας «tuttomercatoweb», καθώς μετέδωσε πως η Ενωση «ψάχνεται» για τον Ιταλό φορ, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει από την Ντέρμισπορ.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Σιόν προσπαθεί να «κλείσει» τον 32χρονο διεθνή αλλά και ιδιόρρυθμο στράικερ, όμως οι «κιτρινόμαυροι» (όπως αναφέρει εκείνος) ίσως μπουν στο «κόλπο». Πάντως δεν προκύπτει πως υπάρχει οτιδήποτε από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» για τον διάσημο φορ.

Λίγο αργότερα και όπως σας ενημερώσαμε σχετικά δεν υπάρχει κάτι με τον Μπαλοτέλι, γεγονός που γνωστοποίησε και η ίδια η ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button