ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πράξη πρώτη: ΠΑΣ Λαμία εναντίον Ολυμπιακός!(match day)

Έχοντας το μυαλό του στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στην 1η αγωνιστική της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έναν πολύ δύσκολο αγώνα έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στις 18:00 στο ΔΑΚ Λαμίας!

Η ομάδα της Λαμίας προέρχεται από συνεχή αρνητικά αποτέλεσματα για το πρωτάθλημα, κάτι που την έχει αναγκάσει πλέον να κοιτάει πιο συγκεντρωμένα την υπόθεση SuperLeague 1 και παραμονη… παρά το Κύπελλο και την πορεία της εκεί!

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία!

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Άκης Μάντζιος, όπως ήταν φυσιολογικό άφησε αρκετούς ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, θέλοντας να τους δώσει ανάσες καθώς έρχεται ένα εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ, το οποίο πρέπει να κερδίθεί πάση-θυσία!

Εκτός τώρα για τη Λαμία είναι ο Πλιάτσικας ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ επίσης από τους βασικούς, στην κερκίδα θα είναι ο Δημούτσος, ο Αντέτζο, ο Σκόνδρας, ο Ρόμανιτς και ο Καραμάνος. Εκτός αποστολής παρέμεινε και ο Τσούκαλος, ο οποίος ακόμη δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά από τον τραυματισμό που είχε ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Μπάχανακ.

Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής:

Τερματοφύλακες:  13 Damir Kahriman – 30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 24 Βύντρα Λουκάς – 27 Scarduelli Vanderson – 50 Asigba Mark

Μέσοι: 6 Niasse Ibrahima – 7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 16 Bejarano Danny – 22 Νικολόπουλος Κωνσταντίνος – 34 Σάλιακας Εμμανουήλ – 61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος – 90 Καραγιάννης Χριστόφορος

Επιθετικοί: 9 Bianconi Miguel – 10 Tyronne – 17 Βλαχομήτρος Ανέστης – 19 Sassi Ismail – 77 Villalba Leonardo

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Γνωρίζοντας τώρα πως η Λαμία δεν έχει την πολυτέλεια να «χτυπήσει» το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, αλλά να είναι και πλήρης με την ΑΕΛ για τη SuperLeague 1, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς!

Στο τέρμα, θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στην άμυνα αριστερά θα είναι ο Βάντερσον και δεξιά ο Ασίγκμπα. Στο κέντρο, Βύντρα και Τζανετόπουλος θα αγωνιστούν ως στόπερ!

Στο κέντρο, αναμένεται να έχουμε επιστροφή Μπεχαράνο, ενώ δίπλα του θα έχει τον Νιάσε για πρώτη φορά φέτος! Αν επιλέξει ο Μάντζιος να αγωνιστεί με δεκάρι, τότε σίγουρα θα δούμε τον Ταϊρόν να παίρνει θέση, ενώ αν παίξει τελικά με αμυντικογενές σχήμα, τότε ο Μπουλούλης διεκδικεί θέση, ως 8αρι στο κέντρο.

Στα άκρα της επίθεσης τώρα, η λογική λέει πως Σάλιακας και Βασιλόγιαννης θα πάρουν θέση, μιας και ποντάρει και στα αμυντικά καθήκοντα των δύο. Πρόκεται για ποδοσφαιριστές που αν και παίζουν ως εξτρέμ μπορούν να γυρίσουν να μαρκάρουν και ίσως αυτό προτιμηθεί!

Βέβαια, θέση βασικού διεκδικεί και ο Βιγιάλμπα, ο οποίος έπαιξε μόλις λίγα λεπτά στον αγώνα με τον Βόλο, ενώ δεν θα μας έκανε εντύπωση αν δούμε και τον Βλαχομήτρο να παίζει στα άκρα της επίθεσης.

Στην κορυφή τώρα, ο Μπιανκόνι, παίρνει θέση βασικού και από την στιγμή που λείπει ο Καραμάνος!

Τα αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού!

Την επιλογή να πάρει μαζί του παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, αλλά και τους νεοαποκτηθέντες έκανς ο Πέδρο Μαρτίνς, που ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.

Σε αυτή είναι Καφού, Μορ και φυσικά ο Χασάν.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Μαρτίνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπέλιτς, Καμαρά, Ξενιτίδης, Καφού, Μορ, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σουντανί, Χασάν.

Μία πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τους Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο, Τοροσίδη στην άμυνα, στο κέντρο τους Καφού, Καμαρά, ο Λοβέρα επιτελικός μέσους, οι Ραντζέλοβιτς, Σουντανί στα άκρα της επίθεσης και ο Χασάν στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button