Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κανονικά ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία για το Κύπελλο!

Μπορεί η ΕΠΟ να είχε στείλει έγγραφο στην SuperLeague για την αλλαγή αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, λόγω του μπλεξίματος με το πρωτάθλημα, όμως η Ελληνική Ομοσπονδία είπε «όχι».

Η Super League έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ενημερώνει την Ομοσπονδία πως απαντά αρνητικά στα αιτήματα της ΕΠΟ για αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής τριών αγώνων πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 23/9, έχει προγραμματιστεί να γίνει το Παναιτωλικός-Λαμία, με την ΕΠΟ να ζητάει το παιχνίδι να γίνει μια μέρα πριν. Μόνο που η Super League αρνήθηκε, εξηγώντας πως υπάρχει συμφωνία με το τηλεοπτικό κανάλι που προβλέπει τη μετάδοση ενός αγώνα ανά αγωνιστική κάθε Δευτέρα.

Επίσης, η ΕΠΟ ζήτησε να αλλάξουν ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ-Παναιτωλικός, για την πέμπτη αγωνιστική. Τα δυο ματς έχουν οριστεί για τις 29/9, αλλά δυο μέρες πριν έχουν οριστεί οι αγώνες Κυπέλλου Παναιτωλικός–Παναθηναϊκός και Πανιώνιος–ΑΕΛ.

Η Super League απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΕΠΟ για αλλαγή ημερομηνίας των αγώνων πρωταθλήματος και ζητεί από την ΕΠΟ να αλλάξει την ημερομηνία τέλεσης των δύο αγώνων κυπέλλου και να τους ορίσει στο διάστημα μετά 1/10 – 6/10.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button