Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

AO Στυλίδας: Παράταση στην αγωνία

Το μέλλον της ομάδας θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Στυλίδας που θα γίνει την Τετάρτη (25/7). Αν ο δήμος στηρίξει την προσπάθεια τότε η ομάδα θα κατέβει στη Γ’ Εθνική.

To βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε μια ακόμη γενική συνέλευση του ΑΟ Στυλίδας. Θέμα ήταν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Κανένας νέος επενδυτής δεν εμφανίστηκε που να ενδιαφέρεται να αναλάβει τα διοικητικά ηνία της ομάδας. Μπροστά στο φάσμα της αδυναμίας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο παραιτηθέντας πρόεδρος Τάσος Πουρνάρας βγήκε ξανά μπροστά, θέλοντας να ηγηθεί ξανά της προσπάθειας.

Όμως δεν υπήρξε το απαραίτητο ενδιαφέρον από τα παρευρισκόμενα μέλη ώστε να μπουν στο 9μελές διοικητικό συμβούλιο. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις 4 άτομα εξέφρασαν την επιθυμία τους να στελεχώσουν το νέο ΔΣ. Έτσι ο Τάσος Πουρνάρας έκανε αίτημα προς το δήμο Στυλίδας ώστε να συζητηθεί το μέλλον της ομάδας στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (25/7, 13:00).

Αυτό έγινε αποδεκτό και έτσι το θέμα θα είναι από τα πρώτα που θα συζητηθούν. Αν υπάρξει η απαραίτητη στήριξη από το δήμο Στυλίδας τότε ο ΑΟΣ θα κατέβει κανονικά στη Γ’ Εθνική και άμεσα θα ανακοινωθεί το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο. Σε διαφορετική περίπτωση το μέλλον της ομάδας θα είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

πηγή: Starsports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button