Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Oύτε τα χρήματα του μισθού του Κλάτενμπεργκ δεν έδωσε στην ΕΠΟ η UEFA!

Oι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από την UEFA προς της ΕΠΟ δεν αφορούν μόνο προγράμματα ανάπτυξης ή τα χρήματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής Ανδρών για τη συμμετοχή της στο Nations League και την προκριματική φάση του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Αφορούν ακόμα και τη μισθοδοσία του πρόεδρου της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεγκ! Κατά την πρόσληψή του συμφωνήθηκε ότι το 50% της αμοιβής θα καταβαλλόταν από την UEFA. Αυτό δεν έχει συμβεί για το 2021 κι έτσι η ΕΠΟ αναγκάστηκε να πληρώσει το υπόλοιπο της μισθοδοσίας του.

Όπως ειπώθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Παρασκευή 30/7 η UEFA αυτήν την περίοδο υπολειτουργεί λόγω θερινών διακοπών και επομένως ενόψει της Γενικής Συνέλευσης στις 27 Αυγούστου θα γίνει νέα προσπάθεια για να αρθεί το ιδιότυπο οικονομικό εμπάργκο, που έχει επιβληθεί και η UEFA καταβάλει τα χρήματα για αυτά που έχει συμφωνήσει, όπως ο πολύ υψηλός μισθός του Κλάτενμπεργκ και για αυτά που η ΕΠΟ δικαιούται όπως είναι τα έσοδα από τα τηλεοπτικά της Εθνικής ομάδας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button