Άλλα αθλήματα

Ταξιδεύει για το Τόκιο η Πλατανιώτη, προσπάθεια για να λάβει μέρος

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα ταξιδέψει στο Τόκιο για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες μιας και βρέθηκε αρνητική στα τεστ που έκανε.

Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, είχε βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Τόκιο. Αλλά πλέον έχει δύο αρνητικά PCR test και ξεκίνησε το ταξίδι για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, όπου εκεί η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα προσπαθήσει να επικυρώσει την συμμετοχή της, μιας και παραμένει άγνωστο αν οι διοργανωτές θα την αφήσουν να λάβει μέρος.

Η ενημέρωση της ΕΟΕ αναφέρει: «Για το Τόκιο ταξιδεύει η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά τα αρνητικά τεστ για τον κορωνοϊό που έκανε στην Αθήνα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί».

Οι αγώνες της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Τόκιο αρχίζουν το μεσημέρι της Δευτέρας (2/8, 13:30 ώρα Ελλάδας), με τον προκριματικό του ντουέτου, όπου η Πλατανιώτη επρόκειτο να αγωνιστεί μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου. Αν τελικά δεν της επιτραπεί η συμμετοχή, η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στο συγκεκριμένο αγώνισμα, καθώς δεν υπάρχει αναπληρωματική. Αντίθετα, το ομαδικό θα μετάσχει κανονικά, ακόμη και χωρίς την Πλατανιώτη.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button