Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Κρούση της ΑΕΛ και «όχι» για Ιωαννίδη

Δεν είναι το φόρτε του οι πωλήσεις ούτως ή άλλως. Αύγουστο φτάσαμε και ο Απόλλων Σμύρνης προτιμά να μην μπει στη διαδικασία να δίνει παίκτες που υπολογίζει.

Δεν είναι το φόρτε του οι πωλήσεις ούτως ή άλλως. Αύγουστο φτάσαμε και ο Απόλλων Σμύρνης προτιμά να μην μπει στη διαδικασία να δίνει παίκτες που υπολογίζει. Ο Νίκος Ιωαννίδης ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το κλαμπ τον πιστεύει και το δείχνει.

Τον Ιανουάριο το «όχι» ακούστηκε από τη Ριζούπολη στην προοπτική πώλησής του στην Ουγγαρία. Τα χρήματα τότε δεν ήταν λίγα. Ο Απόλλων Σμύρνης, όμως, δεν τον έδωσε και του έκανε επέκταση συμβολαίου με αισθητά αυξημένες απολαβές.

Πηγές μας από την Κύπρο αναφέρουν ότι μία άλλη ομάδα χτύπησε τώρα την πόρτα των «κυανόλευκων», η ΑΕΛ. Οι Κύπριοι, που παίζουν και στο Europa Conference League, αναζητούν φορ και ο 27χρονος βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα τους.

Η ουσία, όμως, είναι πως ο Απόλλων Σμύρνης δεν τον παραχωρεί. Το ξεκαθάρισε και το δίδυμο των Ντάουντα – Ιωαννίδη φαίνεται πως δεν θα σπάσει. Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Ιωαννίδης ήταν θετικός στο να μετακομίσει στην Κύπρο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button