Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Είναι πολλά τα… συμβόλαια, Άρη!

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις... Δεκαπέντε είναι συνολικά οι ποδοσφαιριστές του Άρη των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι.

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις… Δεκαπέντε είναι συνολικά οι ποδοσφαιριστές του Άρη των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι.

Πρόκειται, μάλιστα, στην πλειονότητά τους για παίκτες που έχουν θέση βασικού μέχρι στιγμής στους «κίτρινους» και, αν μη τι άλλο, έχουν αποδείξει πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, το μαχαίρι και το…καρπούζι βρίσκονται στα χέρια του Θοδωρή Καρυπίδη. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ Άρης έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Άγγελο Χαριστέα, αλλά και με τον προπονητή Μίχαελ Ένινγκ προκειμένου να καταλήξουν σε κάποιες αποφάσεις.

Αναλυτικά οι 15 ποδοσφαιριστές:

Χουλιάν Κουέστα (28): Πρόκειται αναμφίβολα για τον άτυχο της φετινής σεζόν. Ο σοβαρός τραυματισμός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον έθεσε εκτός για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Πρόλαβε, πάντως, να κάνει 7 εμφανίσεις ενώ από πέρυσι έχει δείξει την αξία του.

Απόστολος Τσιλιγγίρης (19): Εκμεταλλευόμενος την ατυχία του Κουέστα και την αποβολή του Φαμπιάν Έμαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τσιλιγγίρης πήρε θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια του Άρη, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι σε ΑΕΚ (αναδείχθηκε μάλιστα και MVP) και Λαμία. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button