Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τα δυνατά φιλικά της Δάφνης Λιβανατών!

Οι ημέρες περνούν και πολύ σύντομα οι της Α΄Φθιώτιδας θα ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ημέρες περνούν και πολύ σύντομα οι της Α΄Φθιώτιδας θα ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Μία από αυτές είναι και η Δάφνη Λιβανατών. Η ομάδα των Λιβανατών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που είχε γνωστοποιήσει η διοίκηση του συλλόγου, θα αρχίσει την προετοιμασία της στις 9/8, δηλαδή την επόμενη Δευτέρα.

Τα δύσκολα λοιπόν αρχίζουν για τους «πράσινους» του Δημήτρη Βέλου, ο οποίος όμως έχει φροντίσει να τους «ξεμουδιάζει» κιόλας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα φιλικά που έχει ανακοινώσει έως τώρα η Δάφνη Λιβανατών:

Η αρχή θα γίνει στις 14/8 όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 18/8 θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία από τις δυνατότερες ομάδες της Α΄Φθιώτιδας, την ΑΟ Μαλεσίνας.

Προς το τέλος του Αυγούστου, η Δάφνη θα αγωνιστεί κόντρα στον Κυπάρισσο Αντίκυρας σε διπλή αναμέτρηση (25/8 και 28/8), ενώ στις 1/9 θα αντιμετωπίσει ξανά τον ΑΟ Μαλεσίνας.

Στις 4/9 και στις 11/9 η ομάδα των Λιβανατών θα αγωνιστεί κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου σε διπλή αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button