Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Πρόταση για Σάκχοφ, στο τραπέζι το όνομα του για αποχώρηση!

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη πολύ πρόωρα και έχει μπροστά της περίπου 20 ημέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη πολύ πρόωρα και έχει μπροστά της περίπου 20 ημέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ετσι, στην Ενωση έχει… ανάψει η κουβέντα για αλλαγές στο ρόστερ. Αποχωρήσεις και μεταγραφές. Ή μάλλον, αποχωρήσεις που θα φέρουν μεταγραφές. Τα ονόματα που συζητούν τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ για αποχώρηση είναι αρκετά. Και γνωστά σε όλους, κυρίως Ελλήνων που βρίσκονται στο βασικό πλάνο και δεν δείχνουν να μπορούν να δώσουν παραπάνω.

Ομως εσχάτως υπάρχει στο τραπέζι και το όνομα του Γεβγιέν Σάκχοφ. Ο Ουκρανός αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά το τελευταίο διάστημα και μετά τον κορωνοϊό που τον «λάβωσε» δις δεν δείχνει να μπορεί να επανέλθει σε υψηλά στάνταρ. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδα της Τουρκίας για τον 31χρονο Ουκρανό μέσο και στην ΑΕΚ σκέφτονται πολύ σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο.

Και στην ΑΕΚ δεν είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Σάκχοφ στα διπλά ματς με την Βελέζ έπαιξε 79 λεπτά στην Βοσνία και 29 στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια με 3 γκολ και 1 ασίστ σε συνολικά 2.350 λεπτά.

Αλλωστε για να έρθει ο επιθετικός χαφ που αναζητά η Ενωση στην αγορά και να βοηθήσει την ομάδα (και δη στην θέση του Μάνταλου) σε έναν τομέα που «πονά», πρέπει να προκύψει και αποχώρηση. Για τις θέσεις των χαφ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει στη διάθεση του τους Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Μάνταλο, Σάκχοφ, προσεχώς τον Γαλανόπουλο που αναμένεται να επιστρέψει και από τον Οκτώβριο και τον Σιμόες ξανά, ενώ οι Ρουκουνάκης-Σαμπανάτζοβιτς προορίζονται για την ΑΕΚ Β’.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button