Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Εμπιστοσύνη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet

Το πρωτάθλημα της Premier League έχει ξεκινήσει δυναμικά και ήδη σε αρκετά παιχνίδια έχουμε όμορφο θέαμα με πολλά γκολ. Το Σάββατο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής η Σίτι έκανε επίδειξη δυνάμεων συντρίβοντας την Άρσεναλ με 5-0, η Λέστερ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε της Νόριτς με 2-1 και η Έβερτον επικράτησε εκτός έδρας της Μπράιτον με 2-0.

Στα ματς Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας και Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον είχαμε σκορ και θέαμα με τις ομάδες αμφότερες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις μετά το τελικό 2-2 και στις δύο αναμετρήσεις. Ισοπαλία είχαμε και στην αναμέτρηση Άστον Βίλα – Μπράντφορντ με το 1-1 να κρίνεται δίκαιο και την φιλοξενούμε αν και νεοφώτιστη να κλέβει τις εντυπώσεις.

Τέλος στο μεγάλο ματς της ημέρας ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Στο Κυριακάτικο πρόγραμμα έχουμε τις αναμετρήσεις Μπέρνλι – Λιντς, Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουότφορντ – Τότεναμ και με αυτές θα ασχοληθούμε σε μια δυάδα κοντά στον τετραπλασιασμό.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button