Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Μαγικός» Γιαννιώτας και πρόκριση για τον Απόλλων Λεμεσού!

Ο Απόλλωνας Λεμεσού κέρδισε με 3-1 την Αούστρια και  πήρε την πρόκριση (5-2 συνολικό σκορ. Γκολ και κερδισμένο πέναλτι από τον πρώην άσο της ΑΕΚ.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού κέρδισε με 3-1 την Αούστρια και  πήρε την πρόκριση (5-2 συνολικό σκορ. Γκολ και κερδισμένο πέναλτι από τον πρώην άσο της ΑΕΚ.

EUROPA LEAGUE-3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: (2-1)

Γήπεδο: ΓΣΠ

Μετά το διπλό (2-1) στην Αυστρία, ο Απόλλωνας Λεμεσού κέρδισε την Αούστρια και στην Κύπρο με 3-1 και πήρε μεγάλη πρόκριση.

Η Αούστρια μπήκε δυνατά στο ματς και στο 15ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκρίνβαλντ, ο Γιάργιουε με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 29’ ο Λούτσιτς πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε σουτ του Μάρκοβιτς και κεφαλιά του Σαρδινέρο, ενώ στο 36’ ο Γιούστε σταμάτησε σωτήρια τον Φιτζ. Ο Απόλλωνας ανέβασε στροφές και στο 45ο λπτό ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι και ο Γκαπκέ από την άσπρη βούλα έκανε το 1-1.

Ο Απόλλωνας πίεσε στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό ο Αγκίρε μπήκε στην περιοχή, έκανε την πάσα και ο Χαντλ προσπαθώντας να διώξει πέτυχε αυτογκόλ για το 2-1.

Στο 65’ ο Μολ είπε όχι εντυπωσιακά σε εκτέλεση φάουλ του Γκρίνβαλντ και στο 68’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιαννιώτας με σουτ από το ύψος της περιοχής, έγραψε το 3-1. Στο 79’ ο Μολ σταμάτησε ξανά τον Γκρίνβαλντ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μολ, Μάρκοβιτς, Περέιρα (65’ Πίττας), Πέδρο, Αγκίρε, Γιαννιώτας, Κυριάκου (74’ Ενσού), Σάλαϊ, Γιούστε, Σαρδινέρο, Γκακπέ

ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Λούτσιτς, Γιάργουε, Σαξ (63’ Εντομβονίγι), Ντεμακού, Χαντλ, Μαρτσίνκο, Φιτζ (63’ Γέγκο), Κλάιν, Μονσάιν (71’ Πίχλερ), Γκρίνβλαντ, Σβίερσιτζ

Διαβάστε επίσης

Back to top button