Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό η Λουντογκόρετς!

Δύσκολος αντίπαλος τελικά η Λουντογκόρετς για τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να σώζουν την παρτίδα στο τέλος με γκολ του Αγκιμπού Καμαρά.

Δύσκολος αντίπαλος τελικά η Λουντογκόρετς για τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να σώζουν την παρτίδα στο τέλος με γκολ του Αγκιμπού Καμαρά.

Μέχρι το 87ο λεπτό, όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός θα έφευγε με σκυφτό κεφάλι από το Φάληρο κόντρα στη Λουντογκόρετς . Ωστόσο, ο Αγκιμπού Καμαρά έδωσε τη λύση, με τα πάντα να κρίνονται στον επαναληπτικό της Βουλγαρίας (1-1)

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο τρίτο λεπτό είχαν την πρώτη διπλή ευκαιρία με δημιουργό τον Λαλά, αλλά τις σέντρες του στην περιοχή δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε ο Μασούρας, ούτε και ο Χασάν.

Tην ίδια στιγμή, οι Βούλγαροι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο περιμένοντας καρτερικά να βγουν στην κόντρα. Ωστόσο το τρανζίσιον των Πειραιωτών ήταν εξαιρετικό.

Οι παίκτες του Μαρτίνς είχαν συνεχώς την μπάλα στα πόδια τους, αλλά κάθε σέντρα που επιχειρούσαν αντιμετωπιζόταν από τους κεντρικούς αμυντικούς Πλαστούμ και Βέρντον. Η Λουντογκόρετς «κοίμισε» την ανάπτυξη των γηπεδούχων και στο 33ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Ο Τζολάκης όμως έβαλε μεγαλοπρεπές «στοπ» στο τετ α τετ με τον Πιέρρο Σωτηρίου.

Το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου και ο Πέδρο Μαρτίνς άρχισε να ψάχνει με ποιον τρόπο θα μπορούσε να φρεσκάρει τη δημιουργία των γηπεδούχων.

Η ψυχρολουσία από τον Ντεσπόντοφ και η άχαστη ευκαιρία του Χασάν

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Ολυμπιακό, όταν ο Ντεσπόντοφ σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ (49’). Ο Τζολάκης δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Στο 58΄ ο Χασάν έχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται, όταν βρέθηκε εξ επαφής με την εστία, αλλά σημάδεψε τον Κάλινα. Στο 63΄ ήταν η σειρά του Τζολάκη να απογειωθεί, καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ-τορπίλη του Τεκπετέι.

Η λύτρωση με Αγκιμπού Καμαρά!

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να διορθώσει την επιθετική δυστοκία περνώντας τον Ελ Αραμπί στο ματς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, η λύτρωση ήρθε από τον Αγκιμπού Καμαρά! Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών τον έριξε στο παιχνίδι και εκείνος με ένα ευθύβολο σουτ έγραψε το 1-1!

Οι γηπεδούχοι φλέρταραν με την ήττα, αλλά στις καθυστερήσεις ο Ντεσπόντοφ αστόχησε σε κενό τέρμα. Πλέον, όλα θα κριθούν στη Βουλγαρία αφού με το 1-1τα πάντα ξεκινούν από την αρχή.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button