Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίκτης των Χανίων ο Βασιλακάκης!

Ποδοσφαιριστής των Χανίων μπορεί να θεωρείται ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Θοδωρής Βασιλακάκης. #sl2fl #chania #vasilakakis #transfers

Ποδοσφαιριστής των Χανίων μπορεί να θεωρείται ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Θοδωρής Βασιλακάκης.

Ο παίκτης μάλιστα βρίσκεται ήδη στα Χανιά και αυτό που απομένει, είναι ν’ ανακοινωθεί επίσημα η ένταξη του στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Βασιλακάκης είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, έχοντας “κλείσει” πριν από λίγες ημέρες (20/7/88) τα 33 του χρόνια ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επιστρέφει σε επίπεδο Super League 2, δηλαδή στη Β’ Εθνική από την σεζόν 2008-9 όπου αγωνίστηκε στην Βέροια.

Ουσιαστικά η απόκτηση Βασιλακάκη αναμένεται να σφραγίσει μία από τις θέσεις που έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τα Χανιά για παίκτες άνω των 25 ετών. Υπενθυμίζεται ότι και ο Μπαΐροβιτς είναι αυτής της “κατηγορίας” και κατά συνέπεια δικαίωμα να παραμείνει στο ρόστερ έχει μόλις ένας ακόμα παίκτης της ηλικίας άνω των 25 ετών, οπότε μένει να φανεί ποιος θα είναι αυτός…

Ο Βασιλακάκης, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να ήθελε πολύ και η Καλαμάτα, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στη Λαμία, παίζοντας συνολικά σε 22 παιχνίδια, ενώ σημείωσε 1 γκολ.

Στην καριέρα του σε επίπεδο Α’ Εθνικής μέτρα 251 συμμετοχές και 20 τέρματα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button