Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Έντονα παράπονα Ατλαμάζογλου για την κωλυσιεργία εισηγήτριας της ΠΕΕΟΔ

Σε αναβολή οδηγήθηκε η επανασυζήτηση της προσφυγής του Μιχάλη Μπουκουβάλα σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και η αντίθετη που έχει ασκήσει η ΠΑΕ.

Σε αναβολή οδηγήθηκε η επανασυζήτηση της προσφυγής του Μιχάλη Μπουκουβάλα σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και η αντίθετη που έχει ασκήσει η ΠΑΕ.

Στις 14 Ιουνίου συζητήθηκε η προσφυγή του Μιχάλη Μπουκουβάλα σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και η αντίθετη των «κυανόλευκων». Ο πρώην αμυντικός της ομάδας της Ηπείρου δεν είχε δεχτεί μείωση αποδοχών και ο δικηγόρος του, Πάρης Ατλαμάζογλου με βάση και το δεδικασμένο της απόφασης Μπλάζιτς – Λεβαδειακός, περίμενε γρήγορα την έκδοση της απόφασης.

Η εισηγήτρια, ωστόσο, που είχε αναλάβει την υπόθεση, δεν εξέδωσε απόφαση. Ο πρόεδρος της ΠΕΕΟΔ, Βασίλης Ανδρόνικος αποχώρησε και… μοιραία οι δύο προσφυγές επανήλθαν για επανασυζήτηση υπό την προεδρία του Νίκου Δαύρου. Αναμενόμενα, λοιπόν, τα παράπονα του Ατλαμάζογλου στη συνεδρίαση της Δευτέρας (02/08).

«Παρακαλώ όπως εκδοθεί γρήγορα απόφαση. Δεν είναι δυνατόν η εισηγήτρια να κάνει 50 ημέρες να εκδώσει μια απόφαση», είπε φανερά ενοχλημένος ο δικηγόρος του Μπουκουβάλα. Η ΠΑΕ, πάντως, κατέθεσε αίτημα αναβολής το οποίο έγινε δεκτό και η συζήτηση μετατέθηκε για τις 13 Σεπτεμβρίου. Για την ίδια ημέρα μετατέθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, ο οποίος διεκδικεί δεδουλευμένα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button