Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δυάδα στο 4.45 σε Premier League και Ligue 1

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Πέρασε και το Ευρωπαϊκό τριήμερο χωρίς ουσιαστικές εκπλήξεις μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων. Περνάμε σήμερα Παρασκευή σε στην έναρξη ενός πολύ σημαντικού τριημέρου μιας και τα πρωταθλήματα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης μπαίνουν ή μπήκαν στην τελική τους ευθεία και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην κορυφή και στην ουρά της βαθμολογίας.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Ταμείο για την χθεσινή στήλη σε απόδοση 7.60!!! Με την ισοπαλία στην Ρώμη ανάμεσα σε Ρόμα και Άγιαξ (3.80) και το Over 2.5 ανάμεσα σε Σλάβια Πράγας και Άρσεναλ (2.00).

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σημερινής ημέρας γίνεται στην Γαλλία και είναι αυτό ανάμεσα σε Λίλ και Μονπελιέ στις 22:00 με τους γηπεδούχους να έρχονται από δυο συνεχόμενες νίκες με Παρί και Μέτς και να παραμένουν στην 1η θέση της βαθμολογίας με 69 βαθμούς με την Παρί να ακολουθεί με 66 βαθμούς μετά από 32 αγωνιστικές.

Στην Αγγλία και την Premier League στις 22:00 η Έβερτον θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε 8η και 7η θέση αντίστοιχα και να προσπαθούν να κυνηγήσουν την 5η θέση που οδηγεί σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μεγάλο παιχνίδι με την Έβερτον να έρχεται από δυο ισοπαλίες και την Τότεναμ από ήττα και ισοπαλία. Αυτά θα είναι και τα δυο παιχνίδια που θα ασχοληθούμε σήμερα μαζί με δυο #Bonus Bets από την La Liga 2 και την Serie B.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button