Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

O ΟΦΗ 4 γκολ… μετά από τέσσερα χρόνια

Ο ΟΦΗ για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι με την Λαμία  επικρατεί με 4-1, αφού με αυτό το σκορ είχε πάρει τη νίκη και στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος στην Λαμία, αλλά στην έδρα του είχε να σημειώσει τόσα τέρματα από τις 6 Νοεμβρίου 2019. #stoiximan_slgr #oficretefc #lamiafc #playouts #SportsNews #season2022_2023

Ο ΟΦΗ για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι με την Λαμία  επικρατεί με 4-1, αφού με αυτό το σκορ είχε πάρει τη νίκη και στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος στην Λαμία, αλλά στην έδρα του είχε να σημειώσει τόσα τέρματα από τις 6 Νοεμβρίου 2019.

Τότε είχε πάλι κερδίσει με 4-1 με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ο οποίος – όπως και η Λαμία – είχε προηγηθεί με 1-0.

Η ομάδα της Κρήτης  είναι η τρίτη φορά που σημειώνει αυτή τη σεζόν τέσσερα γκολ, αφού εκτός από την αναμέτρηση της Λαμίας, είχε επικρατήσει με 4-0 και στην έδρα του Παναιτωλικού.

Ο ΟΦΗ συνολικά στην ιστορία του στην Α’ Εθνική/Super League έχει σημειώσει 47 φορές τέσσερα γκολ στην έδρα του, με διαφορετικά σκορ, με τα περισσότερα να είναι με 4-1, το οποίο έχει σημειωθεί 21 φορές. Ακολουθεί το 4-0 με 19, υπάρχουν τρία 4-2, τρία με 4-3 και μια εντυπωσιακή ισοπαλία με 4-4.

Διαβάστε επίσης

Back to top button