Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Στην Προοδευτική Λάρυμνας ο Πουλίτσας!

Την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, Λευτέρη Πουλίτσα, ανακοίνωσε η Προοδευτική Λάρυμνας.

Την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, Λευτέρη Πουλίτσα, ανακοίνωσε η Προοδευτική Λάρυμνας.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ταλαντούχου τερματοφύλακα Λευτέρη Πουλίτσα,  από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας.

Ο ΑΣ «Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑ» καλωσορίζει στις τάξεις του  το Λευτέρη! Είμαστε βέβαιοι πως με  τα ποιοτικά χαρακτηρίστηκα που έχει σαν ποδοσφαιριστής  θα συμβάλει τα μέγιστα στην υλοποίηση των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων που έχουμε θέσει στο νέο πρωτάθλημα που θα συμμετέχει η ομάδας μας».

Ακόμη η διοίκηση της ομάδας ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Κατσιμήτρο, Τσελεμάρκο, Παναγιώτου, Γκερπινή, Κηρολίβανο Κ., Νικολόπουλο, Ντελή, Κηρολίβανο Σ., Σταματάκη, Πέππα, Λεάντρο, Παπαδημητρίου, Τσιάμη, Λαϊτσα, Νίκα, Λουκά, Ρούσση Χ., Δουσιώτη και Δάρρα Α.

«Έπειτα  από την  τελευταία σύσκεψη που έγινε του Δ.Σ και με την παρουσία του νέου  προπονητή κ. Νικολάου Γθα επιδιώξουμε να  κλείσουν και οι τελευταίες μεταγραφικές εκκρεμότητες της ομάδας στοχεύοντας στο να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν με ολοκληρωμένο το ρόστερ».

Διαβάστε επίσης

Back to top button