ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τέταρτο φιλικό τεστ για τον ΠΑΣ Λαμία (matchday)

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει το 4ο του φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος προβληματίζει με τα εύκολα γκολ που δέχεται έως τώρα και αναζητεί μία συνολική καλή εμφάνιση σήμερα. #slgr #lamiafc #livechat #LamiaSports #ΠΑΣΛαμία #ΠΑΣΓιάννινα #ΔΑΚΛαμίας

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει το 4ο του φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος προβληματίζει με τα εύκολα γκολ που δέχεται έως τώρα και αναζητεί μία συνολική καλή εμφάνιση σήμερα.

Μία ακόμη φιλική αναμέτρηση με έναν δυνατό αντίπαλο περιμένει σήμερα στις 20:00 τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Λαμίας έως τώρα, έχει τρία φιλικά παιχνίδια στα πόδια της, μετρώντας δύο ήττες και μία ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-1), τον Παναιτωλικό (1-3) και τον Εθνικό Άχνας (2-2).

Ο ΠΑΣ Λαμία, έχει δείξει ορισμένα καλά στοιχεία μέσα από τα φιλικά του, όχι όμως μία καλή συνολική εμφάνιση. Ο προβληματισμός που υπάρχει στην «κυανόλευκη» ομάδα είναι κυρίως στην άμυνα, όπου όπως έχει σημειώσει ο Μιχάλης Γρηγορίου δέχεται εύκολα γκολ. Αυτό θα «κυνηγήσει» να αλλάξει η ομάδα της Φθιώτιδας, να βγάλει στο γήπεδο τη δουλειά που έχει κάνει έως τώρα και εννοείται να πάρει την πρώτη του νίκη όπου θα δώσει και ψυχολογία στον σύλλογο.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί κανονικά σε live chat, μέσα από το LamiaSports, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και τις καλύτερες φάσεις αλλά και τα γκολ του ματς, αν σημειωθούν βέβαια.

Ραντεβού λοιπόν στις 20:00.

Διαβάστε επίσης

Back to top button