ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με το «μαχαίρι στα δόντια» στο Αγρίνιο η Λαμία! (matchday)

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play outs της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Αγρινίου και η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα αναζητεί ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στο «κυνήγι» της παραμονής. #slgr #playouts #lamiafc #panaitolikosfc #matchday #season2021_2022 #slgrinterwetten

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play outs της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Αγρινίου και η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα αναζητεί ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στο «κυνήγι» της παραμονής.

Παίζει… για την σωτηρία της! 

FORZA ΛΑΜΙΑΡΑ

H συνήθεια που έγινε λατρεία. Ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Λαμία για τρίτη συνεχόμενη φορά θα αναμετρηθούν στην πρεμιέρα των play outs με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει το 2/2 μέχρι στιγμής.

Στόχος τώρα των «κυανόλευκων» είναι να κάνει το 3/3 ή έστω να μην ηττηθεί στο Αγρίνιο, έτσι ώστε να παραμείνει στο «κυνήγι» της παραμονής.

Σήμερα λοιπόν στις 19:30 Παναιτωλικός και Λαμία αναμετρούνται στο παιχνίδι που θα «κλείσει» την αυλαία της 1ης αγωνιστικής!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής ματς:

ΟΦΗ – Ιωνικός (15:00)

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης (17:15)

ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (17:15)

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία (19:30)

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΣ Λαμία μπήκε στο μίνι πρωτάθλημα με 18 βαθμούς έχοντας πέντε περισσότερους από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης. Έτσι, μία νίκη στο Αγρίνιο σε συνδυασμό με μία ήττα ή ακόμη καλύτερα και ισοπαλία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα απομακρύνει κι΄άλλο την ομάδα του Φέστα από την επικίνδυνη ζώνη.

Τώρα, στα αγωνιστικά νέα ο Ιταλός προπονητής της Λαμίας δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στον Κρίστοφερ Νούνιες καθώς είναι τιμωρημένος, παρόλο αυτά δεν αντιμετωπίζει άλλο σημαντικό πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button