ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έτοιμος για νέες προκλήσεις ο Όσκαρ Σαντίς! (pic)

Ο Όσκαρ Σαντίς, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία, αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του Κομουνιασιόνες και δηλώνει έτοιμος για νέες προκλήσεις! #slgr #lamiafc #OscarSantis #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Όσκαρ Σαντίς, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία, αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του Κομουνιασιόνες και δηλώνει έτοιμος για νέες προκλήσεις!

Μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Ρούμπεν Μαρτίνεθ η Λαμία προχωρά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου, έχοντας πάντα στο στόχαστρό της τον Όσκαρ Σαντίς ο οποίος με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του κάνοντας λόγο για…“νέες προκλήσεις” ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας πως θα συνεχίσει εκτός Γουατεμάλας.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Comunicaciones FC και πήρε την απόφαση να ξεκινήσει μια νέα πρόκληση στην επαγγελματική του καριέρα

Ο Oscar Santis ολοκλήρωσ το συμβόλαιό του και αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του με την Comunicaciones FC , έτσι το βράδυ της Δευτέρας αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του με την οποία κέρδισε δύο τίτλους (2021 Concacaf League και 2022 Closing Tournament) για να ξεκινήσει μια νέα πρόκληση (!) στην αθλητική του καριέρα σε ηλικία 23 ετών.

«Πάντα στην καρδιά μου! Οι αποχαιρετισμοί είναι πάντα δύσκολοι, ειδικά όταν κάποιος κάπου έχει περάσει τόσο καλές στιγμές. Σήμερα αποχαιρετώ μια ομάδα που με βοήθησε να εξελιχθώ τόσο αθλητικά όσο και προσωπικά . Τους οπαδούς που πάντα με έκαναν να νιώθω αγάπη και υποστήριξη, σε μια ομάδα παικτών που ήταν πάντα εκεί για να με βοηθήσουν να εξελιχθώ ατομικά. Στο προπονητικό επιτελείο που εμπιστευόταν πάντα το ταλέντο μου και με το οποίο μαζί καταφέραμε να δώσουμε να ανταποδώσουμε πράγματα στον σύλλογο που θα κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου», ήταν τα πρώτα λόγια που έγραψε ο Oscar Santis στους λογαριασμούς του στα social media για να τον αποχαιρετήσει.

«Δύο τίτλοι, ένας διεθνής και ένας που ήρθε μετά από πολλή αναμονή, πολλή ευτυχία και μεγάλη μάθηση είναι αυτό που παίρνω μαζί μου ως παίκτης, μεγάλη στοργή και ανθρώπινη ζεστασιά είναι αυτό που παίρνω μαζί μου ως άνθρωπος», πρόσθεσε ο Santis.

«Σήμερα είναι καιρός να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην παραμονή μου στην Comunicaciones FC, αλλά στην επαγγελματική ζωή πρέπει πάντα να αναζητάτε ανάπτυξη και νέες προκλήσεις, τις οποίες θα αντιμετωπίζω με τον ίδιο ενθουσιασμό που ονειρευόμουν να εκπληρώσω όταν ήμουν παιδί. Ευχαριστώ Comunicaciones» ολοκλήρωσε το μήνυμα ο Όσκαρ Σάντις.

 

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button