Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη Αγ. Παρασκευής: Έναρξη προετοιμασίας, ανανεώσεις και μεταγραφές!

Σε έξι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, μία μεταγραφή αλλά και δύο φιλικά προετοιμασίας για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής.

Σε έξι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, μία μεταγραφή αλλά και δύο φιλικά προετοιμασίας για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής.

«Παίρνει μπρος» σιγά σιγά η «μηχανή» της Νίκης Αγίας Παρασκευής. Η ομάδα της Α΄Φθιώτιδας, αφού καλοσώρισε τα νέα μέλη του ΔΣ της, προχώρησε άμεσα στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Όπως προκύπτει από την ομάδα της Νίκης, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου με την πρώτη προπόνηση να έχει οριστεί για τις 23/8!

Εκτός από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν «κλείσει» και τα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας. Το πρώτο είναι κόντρα στον Ο.Φ Ηράκλειας και το δεύτερο κόντρα στο Καινούργιο. Ημέρες και ώρες των φιλικών θα γίνουν γνωστές αργότερα.

Πέραν τώρα της προετοιμασίας και των φιλικών, η Αγία Παρασκευή προχώρησε και σε 6 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα, με την ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Μιχαήλ Δ., Κολόκας Β., Τσεκούρας Β., Δεδούσης Π., Σκοτίδας Χρ. και Καραπέτσας Γ.

Επίσης, έχουμε την σημαντική επιστροφή του Ντίνου Σκαρλάτου στην ομάδα, έπειτα από έναν χρόνο. Ο επιθετικός της Νίκης, για προσωπικούς λόγους δεν συμμετείχε στην ομάδα την περσινή σεζόν, τώρα όμως επιστρέφει για την ενισχύσει σημαντικά. Η οικογένεια της Νίκης τον καλοσωρίζει ξανά πίσω στην ομάδα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Τέλος, έχουμε και την μεταγραφή του Θανάση Πεπόνα, από την ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, στον οποίο και εύχεται τα καλύτερα του ΔΣ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button