Άλλα αθλήματα

Οι ελληνικές συμμετοχές της Πέμπτης (5/8): Τελικός με Στεφανίδη, Κυριακοπούλου – στη μάχη για διάκριση Πρεβολαράκη και Βολικάκης

Πέντε ελληνικές συμμετοχές περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεσπόζει η προσπάθεια των Στεφανίδη - Κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ.

Πέντε ελληνικές συμμετοχές περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεσπόζει η προσπάθεια των Στεφανίδη – Κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ.

Έναν τελικό με διπλή εκπροσώπηση στο επί κοντώ, έναν ακόμη στην ανοιχτή θάλασσα και δύο αθλητές με πιθανότητα διάκρισης, περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ

Τελευταίο χρονικά θα είναι το αγώνισμα στο οποίο υπάρχουν ελπίδες για ένα μετάλλιο. Στις 13:20 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του επί κοντώ γυναικών, όπου η Κατερίνα Στεφανίδη πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2016 στο Ρίο και η Νικόλ Κυριακοπούλου θα προσπαθήσει από την πλευρά της να κάνει την έκπληξη και να μπει «σφήνα» στα μετάλλια ή τουλάχιστον μέσα στην οκτάδα.

Ο τελικός φέτος έχει δύο ξεκάθαρα φαβορί (Ναζότ και Σιντόροβα), με την Στεφανίδη πάντως να αναμένεται να διεκδικήσει το μετάλλιο μαζί με την Μπράντσο από την Βρετανία.

1

Αρχή με Κυνηγάκη στην ανοιχτή θάλασσα

Νωρίς, στις 00:30 ξεκινά το πρόγραμμα για τους Ελληνες αθλητές με τον Αλκη Κυνηγάκη. Ο πρωταθλητής της ανοιχτής θάλασσας θα αγωνιστεί στα 10 χλμ με άλλους 25 αθλητές, με στόχο να έχει ένα καλό πλασάρισμα.

Στη μάχη για ένα μετάλλιο η Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα ξεκινήσει την προσπάθειά της για διάκριση στις 05.58 ώρα Ελλάδος. Η πρωταθλήτρια των 53κ. στην πάλη θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Ελίζαμπεθ Βαλβέρδε από το Εκουαδόρ, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι προημιτελικοί θα αρχίσουν στις 06:40 ώρα Ελλάδος και στις 13:15 οι ημιτελικοί, ενώ αύριο θα γίνουν τα ρεπεσάζ και οι αγώνες μεταλλίων.

Ο Βολικάκης για την διάκριση στο όμνιουμ

Στην ποδηλασία πίστας ο Χρήστος Βολικάκης ξεκινά με όνειρο ακόμη και ένα μετάλλιο, στο αγώνισμα του όμνιουμ. Το όμνιουμ θα γίνει σε τέσσερα μέρη, με το πρώτο (σκρατς) να διεξάγεται στις 09:30. Ακολουθεί στις 10:27 το ατομικό πουρσουίτ, στις 11:07 ο αγώνας αποκλεισμού και στις 11:55 οι πόντοι, που θα κρίνουν και τα μετάλλια.

Το πρόγραμμα των Ελλήνων

Πέμπτη 5 Αυγούστου

Ανοιχτή κολύμβηση: 00.30 Αλκης Κυνηγάκης (10χλμ)

Πάλη: 05.58 Μαρία Πρεβολαράκη (53κ.) [06.40 προημιτελικός, 13.05 ημιτελικός]

Ποδηλασία: 09:30 Χρήστος Βολικάκης (όμνιουμ) [09:30 σκρατς, 10:27 τέμπο, 11:07 κούρσα αποκλεισμού, 11:55 πόντοι]

Στίβος: 13:20 Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερίνα Στεφανίδη (τελικός επί κοντώ)

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button