ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Να φύγει το 2020 και να πάρει μαζί του τα αρνητικά ρεκόρ!

Το 2020 δυστυχώς ήταν μια χρονιά για τον ΠΑΣ Λαμία με αρκετά... αρνητικά ρεκόρ! Γι'αυτό #ουστ 2⃣0⃣2⃣0⃣

Η αναβολή των δύο αναμετρήσεων της ομάδας μας με Ατρόμητο και ΑΕΛ λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού σε συνολικά 10 ποδοσφαιριστές, ουσιαστικά βάζουν τέλος στο 2020 για την Λαμία, την πιο καταστροφική χρονιά των τελευταίων ετών.

Ήταν ξεκάθαρα η χειρότερη χρονιά του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία χρόνια. Οι κυανόλευκοι από τον ερχομό του 2020 μέχρι και την…φυγή του σε λίγες μέρες κατέρριπταν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο με αποτέλεσμα αυτή η χρονιά να είναι η χειρότερη τουλάχιστον της τελευταίας δεκαετίας, ίσως και της ιστορίας της.

Ας δούμε μαζί τα….”κατορθώματα” των κυανόλευκων εντός 2020

  • 2 νίκες έχει καταφέρει να πανηγυρίσει η Λαμία σε 365 ημέρες. Μία με τον Πανιώνιο στις 5 Ιανουαρίου για την 17η αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (0-1 Καραμάνος στο 11′) και ακόμη μία με τον Παναιτωλικό στην διαδικασία των play out στις 8 Ιουνίου με σκορ 2-0 (Βιγιάλμπα 29′ – Μπιανκόνι 78′).
  • Η φετινή εκκίνησή της στο πρωτάθλημα είναι η χειρότερη της δεκαετίας με 8 ήττες και 2 ισοπαλίες έχοντας συγκομιδή 2 μόλις βαθμών σε δέκα παιχνίδια τα οποία έχει δώσει.
  • Αγνοεί τη χαρά της νίκης για 16 συνεχόμενα παιχνίδια, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε φέτος μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο, με 9 ματς χωρίς νίκη!
  • Έχει δεχθεί τα περισσότερα τέρματα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν από ότι τα τελευταία χρόνια στα πρώτα δέκα παιχνίδια της (24!) έχοντας σκοράρει μόνο 5, πράγμα που την καθιστά ως την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.
  • Η Λαμία είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει πάρει ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα
  • Μετά τον Απόλλων Σμύρνης τη σεζόν 2018-19 είναι η δεύτερη ομάδα που δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στα πρώτα 10 παιχνίδια. Ο Απόλλων Σμύρνης εκείνη τη σεζόν πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο την 14η αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη με απολογισμό 11 ήττες και 2 ισοπαλίες!
  • Ακόμη και εντός έδρας η Λαμία τρέχει αρνητικό ρεκόρ. Το πάλαι ποτέ…”κάστρο της ομάδας” δεν την έχει βοηθήσει να βρει τρίποντο τα τελευταία δέκα παιχνίδια(!) έχοντας 6 ήττες και 4 ισοπαλίες. Δεύτερη χειρότερη επίδοση εντός έδρας και πάλι εντός του 2020 με 6 ματς χωρίς νίκη (4 ισοπαλίες και 2 ήττες)
  • Τέλος η Λαμία εντός του 2020 έχει αλλάξει 4 φορές προπονητή, γεγονός συνηθισμένο ίσως για το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι όμως για τον Σύλλογο…

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button