ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι δύο Αργεντινοί και ο Μαντιντά!(pics)

Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία είναι ο Αστέρας Τρίπολης και το LamiaSports σας παρουσιάζει τα τρία «όπλα» των Αρκάδων.

Το Σάββατο 9/9 και ώρα 16:00 ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία, στον πρώτο αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος.

Η ομάδα της Λαμίας θα ταξιδέψει στην Αρκαδία, με μοναδικό στόχο όπως πάντα τη νίκη ή ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα.

Το LamiaSports στο πλαίσιο του pregame, σας παρουσιάζει τα τρία μεγάλα «όπλα» του Αστέρα Τρίπολης.

Η αρχή θα γίνει με τον «παλιό», Πάμπλο Μάσα ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Τρίπολης από το 2014, έχοντας 84 συμμετοχές με την «κίτρινη» φανέλα ενώ έχει πετύχει και 15 γκολ.

Είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού της ομάδας του Στάικου Βεργέτη και από αυτόν ξεκινάνε σχεδόν όλες οι επιθέσεις της ομάδας.

Είναι αρκετά απρόβλεπτος, με πολύ καλά στημένα και με ένα δεξί… το οποίος μπορεί να σου κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Ο επόμενος είναι και αυτός Αργεντινός και είναι ο Ευγκένιο Ινσάλντο. Ο Ινσάλντο ήρθε φέτος το καλοκαίρι στην ομάδα του Αστέρα και ήδη από τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει δείξει καλά στοιχεία στην επίθεση της ομάδας.

Παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, είναι αρκετά γρήγορος και παρόλο που είναι 1,80μ στο ύψος, έχει την ικανότητα να «τρυπώνει» στις αντίπαλες άμυνες με σχετική ευκολία.

Τρίτος και τελευταίος είναι ο Λεβύ Μαντιντά, ο αμυντικός χαφ από την Γκαμπόν με παραστάσεις από την Primera Division.

Ο Μαντιντά αγωνίζεται και μπροστά από τα στόπερ, αλλά και στον άξονα. Είναι πραγματικά ένα πολυεργαλείο για τον προπονητή της Τρίπολης, καθώς δεν είναι ο κλασσικός αμυντικός χαφ που απλά «κόβει» τη μπάλα.

Ο Λεβύ έχει την ικανότητα να μοιράζει παιχνίδι, έχει πολύ καλές πάσες ενώ και τα στημένα του είναι πολύ ανεβασμένα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button