Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η ατάκα του Σάρι για την Σίτι του Πεπ

Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι εξέπληξε όταν απάντησε σε ερώτηση για το πώς η ομάδα του θα μπορέσει να νικήσει την πρωτοπόρο της Premier League.

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, με την ομάδα του Λονδίνου να βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, μετά από 15 αγωνιστικές.

Στη συνέντευξη Τύπου, πριν από το ματς, ο Μαουρίτσιο Σάρι άφησε άναυδους τους δημοσιογράφους με την απάντηση που έδωσε, όταν ρωτήθηκε για το πώς η Τσέλσι θα μπορέσει να νικήσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ιταλός προπονητής είπε το εξής: “Δεν ξέρω. Κόντρα στον Γκουαρντιόλα έχω χάσει όλα τα ματς που έχω δώσει (σ.σ Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι-Νάπολι 2-1 και Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι 2-4 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2017) οπότε δεν ξέρω. Θα πρέπει να ρωτήσετε κάποιον άλλον”.

Αρχικά, ο Σάρι τόνισε: “Το ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην καλύτερη ίσως ομάδα στην Ευρώπη.

Είναι αδύνατο να τους νικήσεις σε μία μεγάλη χρονική περίοδο αλλά σε έναν αγώνα, μπορούν να συμβούν τα πάντα”.

Ο Σάρι μίλησε και για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι: “Αρχίσαμε τη σεζόν έχοντας 30 βαθμούς διαφορά (σ.σ. τόση ήταν η διαφορά των δύο ομάδων στο φινάλε της περασμένης σεζόν) και πρέπει να δουλέψουμε για να μικρύνουμε την απόσταση.

Νομίζω ότι βελτιωνόμαστε αλλά βελτιώνονται και αυτοί οπότε είναι δύσκολο να κλείσουμε το χάσμα. Αρχίσαμε τη σεζόν αλλά τώρα αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες και αυτό είναι νορμάλ καθώς προσπαθούμε να παίξουμε με διαφορετικό στιλ”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button