Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δόξα Δράμας: Έμεινε στο 1-1 με την Κ19 του Ολυμπιακού

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τους Μαυραετούς απέναντι στην ομάδα Νέων των Πειραιωτών και ισοπαλία (1-1) στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τους Μαυραετούς απέναντι στην ομάδα Νέων των Πειραιωτών και ισοπαλία (1-1) στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της έδωσε την Πέμπτη (05/08) η Δόξα Δράμας. Το νεανικό και στην πλειοψηφία του άπειρο σύνολο του Μάκη Κατσαβάκη αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την Κ19 του Ολυμπιακού στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο τεστ διάρκειας 70 λεπτών προηγήθηκαν στο 3′ με τον Πάνο, αλλά η Δόξα Δράμας έφερε το ματς στα ίσα στο 8ο λεπτό του δεύτερου μέρος με πέναλτι του Βασίλη Παπαδόπουλου.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Συλλέκτης, Τάσιος, Ιορδανίδης, Μουτζούρης, Μπαβέλης, Καλλίδης, Πετρίδης, Κοντογιαννόπουλος, Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηκυριάκου. Έπαιξαν και οι Γ. Θεοδοσιάδης, Γιαννούσης, Καραγιάννης, Ρούτσης, Αντωνιάδης, Ρεμπετσιώτης, Στ. Θεοδοσιάδης.

Κ19 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Κυριαζής, Σπυριδάκης, Κεραμιδάς, Σταυρόπουλος, Χρήστου, Πάνος, Προκοπίου, Κυρσανίδης, Σταμούλης, Παπαδάκος, Άνθης. Έπαιξαν και οι Αδαμόπουλος, Ντέλλας, Γιαννούλης, Σταράκης, Κουτσόγουλας, Πατήρας, Πετρόπουλος, Πρεκατές, Μοίρας, Ρέτσος, Αρσενίδης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button