Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αποχώρησε από τη Νίκη Αγ. Παρασκευής ο Παπαποστόλου!

Δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής ο Άλκης Παπαποστόλου.

Δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής ο Άλκης Παπαποστόλου.

Τέλος από τη Νίκη Αγίας Παρασκευής ο Άλκης Παπαποστόλου. Ο μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο της Α’Φθιώτιδας για προσωπικούς λόγους, μέσω Facebook.

Στην ανακοίνωσή ευχαρίστησε όλη την ομάδα και ιδιαίτερα την οικογένεια Καρκάνη και εννοείται τον Ανδρέα Επίσκοπο, τον προπονητή της ομάδας.

Η ανάρτησή του:

Πολλές φορές η ζωή είναι απρόβλεπτη και αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που μπορεί ακόμα και να μην θες.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Αγίας Παρασκευής για την περυσινη χρόνια, όσο αυτή διήρκεσε και ιδιαίτερα την οικογένεια Καρκανη και την εξαιρετική διοίκηση της ομάδας που παρόμοια της δεν χω ξαναδεί ποτέ στα χρονικά όσο παίζω ποδόσφαιρο.

Λόγω της μάστιγας του κορονοιου που δεν μας άφησε να παίξουμε οσο θέλαμε νιώθω θλίψη γιατί πραγματικά ήθελα να προσφέρω ακόμα περισσότερα από αυτά που έδωσα πέρυσι και έμειναν στη μέση.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα για εμένα ήταν δύσκολο με πολλές ατυχίες πράγμα που μου καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο να συνεχίσω στην ομάδα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Επίσκοπο που εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και καταπληκτικός άνθρωπος.

Δεν λέμε αντίο αλλά Εις το επανιδείν!

Διαβάστε επίσης

Back to top button