Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μαρσελίνιο… η μεγάλη επιστροφή!

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα γυρνά στη χώρα μας για λογαριασμό της Ρόδου 5 χρόνια μετά τη θητεία του στον Ατρόμητο.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα γυρνά στη χώρα μας για λογαριασμό της Ρόδου 5 χρόνια μετά τη θητεία του στον Ατρόμητο.

Έναν παλιό γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε η Ρόδος εν όψει της συμμετοχής της στη Super League 2. Πρόκειται για τον Μαρσελίνιο. Ο 34χρονος από το 2009 έως και το 2016 φόρεσε τη φανέλα των Καλαμάτας, Ξάνθης, Ατρόμητου με συνολικό απολογισμό 162 αγώνες και 29 τέρματα.

Ο Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα μετά την αποχώρησή του από το ελληνικό πρωτάθλημα έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ινδία και στην πατρίδα του. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Ταουμπατέ στη Βραζιλία.

Η ανακοίνωση της Ρόδου:

«Η ΠΑΕ Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του Marcelo Leite Pereira γνωστό και ως Μαρσελίνιο.
Ο Marcelinho τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ινδία σημειώνοντας 19 γκολ σε 65 αγώνες. Επίσης τον γνωρίζουμε από το πέρασμα του στην Ξάνθη και στον Ατρόμητο όπου αγωνίστηκε, σημειώνοντας 23 γκολ και μοιράζοντας 18 ασίστς.

Ο ποδοσφαιριστής θα είναι στην Ρόδο την επόμενη εβδομάδα αφού έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιο του στην ομάδα μας.

Ο Marcelinho αναμένεται να ξεσηκώσει το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας και να πρωταγωνιστήσει με την Ρόδο στη νέα super league 2».

Διαβάστε επίσης

Back to top button