Άλλα αθλήματαΠόλο

Εθνική πόλο: Στο μεγαλύτερο ραντεβού της ιστορίας της με στόχο το χρυσό!

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς μετά από μία μυθική πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρίσκεται στον τελικό, εκεί όπου θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο!

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς μετά από μία μυθική πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρίσκεται στον τελικό, εκεί όπου θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο!

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα, με τις φωτιές να έχουν μαυρίσει τις ψυχές μας, μια παρέα στο μακρινό Τόκιο μας κάνει να χαμογελάμε.

Και ανεξάρτητα από το τι θα γίνει σε μερικές ώρες στο Tatsumi Water Polo Centre, εμείς θα συνεχίσουμε να χαμογελάμε, γιατί αυτή η παρέα είναι ήδη… ολόχρυση στις καρδιές μας, κάνοντάς μας υπερήφανους.
Η Εθνική πόλο των ανδρών, όμως, αυτή η υπέροχη ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, δεν αρκείται σε αυτό. Δεν της αρκεί το ασημένιο. Το είπε και ο κόουτς. Ο στόχος είναι το χρυσό απέναντι στη Σερβία στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, προκειμένου το παραμύθι να κλείσει με το πιο γλυκό τέλος.

Το μεγαλύτερο ραντεβού για την -αν όχι πιο επιτυχημένη- πιο σταθερή στις επιτυχίες Εθνική ομάδα αυτού του τόπου είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Κυριακής (08/08) στις 10:30.

Και 101 χρόνια μετά την 1η (1920 Αμβέρσα) από τις συνολικά 16 συμμετοχές στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, η ελληνική ανδρική υδατοσφαίριση ετοιμάζεται να γράψει τη μεγαλύτερη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της. Ήδη την έχει γράψει. Απλά περιμένουμε να δούμε τι χρώμα θα έχει…

Με αντίπαλο τη Σερβία, τη χρυσή νικήτρια του Ρίο, τα πράγματα σαφώς και είναι δύσκολα. Αλλά η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Και τι να φοβηθεί, όταν έφτασε αήττητη στον τελικό, όταν αντιμετώπισε και νίκησε δύο φορές την παγκόσμια υπερδύναμη Ουγγαρία, την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία και το Μαυροβούνιο, που κατέλαβε την τέταρτη θέση στους Αγώνες του 2016.

Με αυτή την ασύλληπτη άμυνα, που παίζει σε όλο το τουρνουά (κράτησε κοτζάμ Ούγγρους στα 6 γκολ στον ημιτελικό), με αυτή την ψυχή, με αυτήν τη θέληση, η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, που κλείνει τις ελληνικές συμμετοχές στο Τόκιο, μπορεί!

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button