ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τέλος από τον ΠΑΣ Λαμία ο Γκούγκα!

Πρόωρο τέλος για τον Γκούγκα Παλαβαντισβίλι στον ΠΑΣ Λαμία.

Πρόωρο τέλος στη συνεργασία της Λαμίας με τον Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, με τον Γεωργιανό χαφ να ζητά τη λύση του συμβολαίου του για προσωπικούς λόγους!

Και ξαφνικά νέο κενό στα χαφ! Οι κυανόλευκοι που είδαν προ ημερών τον Ντάνι Μπεχαράνο να τραυματίζεται σε τροχαίο και να χάνει το ξεκίνημα της σεζόν, πλέον καλούνται να διαχειριστούν και το κενό του Γκούγκα Παλαβαντισβίλι ο οποίος αποχωρεί από τον σύλλογο.

Ο Γεωργιανός χαφ, ζήτησε και αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του από την Λαμία και θα γυρίσει άμεσα στην πατρίδα του καθώς επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να συνέχισει να αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Συνεπώς καταλαβαίνει κανείς πως το ενδεχόμενο να μπει και η απόκτηση χαφ στην μεταγραφική εξίσωση της Λαμίας είναι υπαρκτό.

Απομένει το τυπικό σκέλος με τις επίσημες ανακοινώσεις για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το αντίο στον κόσμο!

Το lamiara.gr μίλησε με τον Γκούγκα ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα και τον κόσμο που του στάθηκε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον ίδιο.

“Ζήτησα από την ομάδα να λύσουμε το συμβόλαιο μου μονομερώς και τους ευχαριστώ. Ειναι πολύ δύσκολο για εμένα διότι η Λαμία ειναι οικογένεια μου, όμως πρέπει να γυρίσω στην Γεωργία και να είμαι εκεί! Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Αποτελεί τιμή για εμένα που αποτέλεσα μέλος της οικογένειας που λέγεται ΠΑΣ Λαμία και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσω να επιστρέψω.”

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button