Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

O Αγιαξ θέλει να φέρει πίσω στο Αμστερνταμ τον Κρίστιαν Ερικσεν!

Οι Ολλανδοί σκέφτονται σοβαρά να πάρουν τον αρχηγό της εθνικής Δανίας, δύο μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο στην διάρκεια του Euro.

Οι Ολλανδοί σκέφτονται σοβαρά να πάρουν τον αρχηγό της εθνικής Δανίας, δύο μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο στην διάρκεια του Euro.

Πέρασαν δύο μήνες από την στιγμή που ο Κρίστιαν Ερικσεν υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην διάρκεια του Euro, η οποία συγκλόνισε τον πλανήτη.

Ο αρχηγός της εθνικής Δανίας είχε σωριαστεί στο έδαφος στην διάρκεια του αγώνα με την Φινλανδία, σε μια στιγμή που προκάλεσε τρόμο, αλλά ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, καθώς ο άσος της Ιντερ άντεξε…

Δύο μήνες μετά ο Αγιαξ, ο σύλλογος που του εκτόξευσε την καριέρα, σκέφτεται σοβαρά να τον φέρει πίσω στο Αμστερνταμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία, ο σύλλογος έχει ήδη μιλήσει με το ιατρικό προσωπικό, το οποίο εγκρίνει να γίνει κίνηση και να μπορέσει να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα.

 

Ο Ερικσεν έχει αρχίσει χαλαρές προπονήσεις με την Ιντερ, ωστόσο οι κανονισμοί στην Serie A δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα όταν έχει εμφυτεύσιμο απινιδωτή καρδιο-μετατροπέα.

Μόνο αν τον αφαιρέσει θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Ιταλία και έτσι ο Αγιαξ βρίσκει την ευκαιρία να κινηθεί για την απόκτησή του.

Βέβαια, το πότε και αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί είναι ένα άλλο κεφάλαιο, καθώς ο Ερικσεν ακόμη δεν μπορεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και θα περάσουν μήνες για να συμβεί αυτό. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν συμμετέχει στο δίτερμα των προπονήσεων της Ιντερ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button