Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ρώτησε για Μπάρκα ο ΠΑΟΚ!

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου το δήλωσε και μετά το λάθος του Πασχαλάκη κόντρα στην Μποέμιαν. Δεν θέλει γκολκίπερ.

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου το δήλωσε και μετά το λάθος του Πασχαλάκη κόντρα στην Μποέμιαν. Δεν θέλει γκολκίπερ.

Περισσότερο η κουβέντα του ήταν για να στηρίξει τον Έλληνα τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ, διότι στην πραγματικότητα η καρδούλα του το ξέρει.

Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ προέχει η ρεβάνς και μόνο. Να έρθει η πρόκριση δηλαδή και μετά έπονται όλα τα υπόλοιπα. Σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, άλλωστε, οι υποθέσεις των Μπάμπα και Τζιοβίνκο επείγουν περισσότερο. Αυτό όμως δεν αναιρεί πως πλέον η συζήτηση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια έχει ανοίξει στους Θεσσαλονικείς.

Λογικό είναι ο Ρουμάνος τεχνικός να υπολογίζει στον Πασχαλάκη, αφού ήταν πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ με τον ίδιο στον πάγκο, αλλά από τότε κάνει μόνο κακές σεζόν ο 32χρονος πορτιέρε.

Σας ανέφερα χθες πως ο Βασίλης Μπάρκας… τελείωσε από τη Σέλτικ μένοντας εκτός ομάδας. Από τη στιγμή που ήρθε ο Τζο Χαρτ, αναμενόμενο ήταν. Υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από Ιταλία, ωστόσο μια ερώτηση για το πόσο κοστολογούν τον δανεισμό του οι Κέλτες έγινε.

Από άνθρωπο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ας το κρατήσουμε αυτό το τσεκ. Προσιτή και καλή λύση είναι και για τις δύο πλευρές και στο μυαλό του Λουτσέσκου, δεν «καίγεται» ο Πασχαλάκης σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Απλά προστίθεται ανταγωνισμός… Το ποσό βατό είναι, αλλά η υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε πρώτη φάση αποτελεί πρόβλημα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button