Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Οψιόν αγοράς 6 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός για Βιδάλ»!

Νέο ρεπορτάζ από τη Βραζιλία για τον Ματέους Βιδάλ και τον Παναθηναϊκό, ενώ το ενδιαφέρον επιβεβαιώνει και η "O Globo".

Νέο ρεπορτάζ από τη Βραζιλία για τον Ματέους Βιδάλ και τον Παναθηναϊκό, ενώ το ενδιαφέρον επιβεβαιώνει και η “O Globo”.

Από χθες το βράδυ έγινε γνωστό, μέσα από ανάρτηση Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό της Κορίνθιανς, Ματέους Βιδάλ. Στο αρχικό του ρεπορτάζ ο Φλάβιο Ορτέγκα έκανε λόγο για πρόταση δανεισμού του παίκτη από τους “πράσινους”, χωρίς την ύπαρξη υποχρεωτικής ρήτρας αγοράς.

Ο ίδιος επανήλθε αργότερα με νέο ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο και για πρόθεση να μπει στη σχετική συμφωνία οψιόν αγοράς ύψους 6 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Βιδάλ, χωρίς και πάλι υπάρχει να υπάρχει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς! Ένα ποσό βέβαια που προφανώς φαντάζει εξαιρετικά υψηλό, ιδίως για τα οικονομικά δεδομένα στα οποία κινούνται οι “πράσινοι”, αλλά “δείχνει” σίγουρα πράγματα και για την αξία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

 

Το ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος του Τριφυλλιού για τον Βιδάλ πάντως επιβεβαίωσε και η μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας στην ηλεκτρονική της έκδοση, η “O Globo”, σημειώνοντας ότι η Κορίνθιανς βρίσκεται σε διαδικασία να ελαφρύνει το μισθολογικό της μπάτζετ και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται μεταξύ άλλων και η προσπάθεια πώλησης του 23χρονου άσου, που μετράει 3,5 χρόνια στον σύλλογο, καθώς είχε αποκτηθεί τον Γενάρη του 2018 από τη Βάσκο ντα Γκάμα έναντι 2 εκατ. ευρώ.

O Βιδάλ είναι αριστεροπόδαρος κι έκανε τα περισσότερα παιχνίδια του την περασμένη χρονιά ως αριστερός χαφ/εξτρεμ, ενώ έχει παίξει και πίσω από τον επιθετικό. Φέτος μάλιστα ήταν εκ των πρώτων σκόρερ της σεζόν της Κορίνθιανς με 5 γκολ (τα δύο στο Σουνταμερικάνα), ενώ μετράει και 3 ασίστ, παίζοντας κυρίως ως βασικός.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button