Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το φτάνει στα άκρα ο Λαμκέλ Ζε για τον Παναθηναϊκό

Νέο… σόου έστησε στη χθεσινή προπόνηση της Αντβέρπ ο Καμερουνέζος εξτρέμ, ελπίζω να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Νέο… σόου έστησε στη χθεσινή προπόνηση της Αντβέρπ ο Καμερουνέζος εξτρέμ, ελπίζω να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να μπορέσει να αποχωρήσει από την Αντβέρπ και να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ψάχνει ο Λαμκέλ Ζε!

Ο Καμερουνέζος εξτρέμ εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της βελγικής ομάδας, φορώντας μία φανέλα της Άντερλεχτ, με τους φύλακες να μένουν άναυδοι με την εμφάνισή του και να μην του επιτρέπουν την είσοδο.

Εκείνος προσπάθησε να εισβάλει στο χώρο, βάζοντας κόντρα, και μετά από λίγη ώρα πόζαρε στους φωτογράφους με την χαρακτηριστική χειρονομία του σήματος της νίκης!

Μάλιστα, εξέφρασε για άλλη μία φορά την επιθυμία να παίξει στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Αντβέρπ δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για την ενέργεια του 24χρονου άσου, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να πετύχει το στόχο του.

Βέβαια η συγκεκριμένη συμπεριφορά μπορεί να προβληματίζει και τους «πράσινους», αφού ο Ζε επιδεικνύει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει μία τέτοια… βόμβα στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button