Πρώην παίκτης της Λαμίας στην Αναγέννηση Καρδίτσας
🚨 Μεταγραφή με εμπειρία Super League για την Αναγέννηση Καρδίτσας! 🟡⚫️ Ο Γιώργος Μανουσάκης, πρώην παίκτης της Λαμίας και των Χανίων, υπέγραψε στους κιτρινόμαυρους! #AnagennisiKarditsas #Manousakis #Μεταγραφή #SuperLeague2 #TransferNews

Ο ταχύτατος εξτρέμ με θητεία σε Super League και Super League 2 προσθέτει ποιότητα στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων
Η Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυσή της, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιώργου Μανουσάκη, ενός έμπειρου εξτρέμ με σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 10/4/1998) έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στον ΠΑΣ Λαμία τη σεζόν 2021-2022 στη Super League 1, ενώ τα τελευταία χρόνια ξεχώρισε με τη φανέλα των Χανίων, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας στη Super League 2.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας:
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μανουσάκη.
Ο Γιώργος είναι γεννηθείς στις 10/4/1998 και αγωνίζεται ως εξτρέμ.
Ξεκίνησε την πορεία του στον Εργοτέλη, στον οποίο αγωνίστηκε έως και το 2021 με ενδιάμεσο δανεισμό στον ΠΑΟΚ Κρουσώνα. Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη Super League 1 και την αμέσως επόμενη αυτή του Ηρακλή.
Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στα Χανιά, όντας από τα βασικά στελέχη της ομάδας του.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Η προσθήκη του Μανουσάκη αναμένεται να δώσει εκρηκτικότητα και βάθος στην επίθεση της Αναγέννησης, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και στα δύο άκρα, ενώ διαθέτει εμπειρία τόσο από ανώτερες κατηγορίες όσο και από σκληρές μάχες στη SL2.











