Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SuperLeague 1: «Φωτιά στα τηλέφωνα!

Προσπάθειες να σπάσει το «μέτωπο» των επτά ενόψει του νέου γύρου Γ.Σ στη λίγκα για τα τηλεοπτικά SuperLeague.

Προσπάθειες να σπάσει το «μέτωπο» των επτά ενόψει του νέου γύρου Γ.Σ στη λίγκα για τα τηλεοπτικά SuperLeague.

Ορατό το ενδεχόμενο πλέον να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 21 Αυγούστου. Αφού δεν πέρασε ούτε με πλειοψηφία η προκήρυξη του πρωταθλήματος την περασμένη Δευτέρα, το σενάριο να πάει πίσω η σέντρα, ίσως να φαντάζει και το επικρατέστερο.

Απόλυτη ισορροπία στα δύο «μέτωπα». Από τη μια πλευρά Ολυμπιακός, Άρης, ΆΕΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ που έχουν εξασφαλισμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο και από την άλλη οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΝΠΣ Βόλος, Ιωνικός και ΠΑΟΚ.

Μετά το 7-7 της Δευτέρας, ξεκινάει νέος γύρος Γ.Σ. στη διοργανώτρια. Αρχικά την Παρασκευή (13/8) και εν συνεχεία την ερχόμενη Τρίτη (17/8) όπου απαιτούνται πλέον τα 3/4 των ψήφων (11) για να περάσει η προκήρυξη και η τελευταία στις 19/8, δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη σέντρα, όπου απαιτείται απλή πλειοψηφία.

Με τα έως τώρα δεδομένα, αν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (19/8) και όχι νωρίτερα. Ήδη τα τηλέφωνα μεταξύ των παραγόντων έχουν πάρει «φωτιά». Οι «μικροί» προσπαθούν να κρατήσουν ενιαίο το μέτωπο με μπροστάρη τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ από τους «μεγάλους» γίνεται προσπάθεια κάποιοι να «τρυπηθούν».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι είναι έτοιμοι να περάσουν στο απέναντι «στρατόπεδο», αλλά δεν είναι αρκετοί για να περάσει η προκήρυξη στις δύο πρώτες Γ.Σ. Την ερχόμενη Πέμπτη (19/8) είναι πολύ πιθανό να περάσει με 50+1 ψήφο η προκήρυξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα προλάβουν να τρέξουν οι διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί η σέντρα δύο μέρες αργότερα.

Επί του παρόντος πάντως, η διοργανώτρια δεν έχει βγάλει πρόγραμμα για τις μέρες των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής κάτι που θα γίνει την Παρασκευή (13/8). To πρόγραμμα είναι τέτοιο που όσον αφορά τις μετακινήσεις, μόνο ο ΟΦΗ πρέπει να βρει αεροπορικά εισιτήρια, αφού αγωνίζεται με τον Άρη στο «Βικελίδης». Και μιλάμε για μήνα Αύγουστο που η Κρήτη έχει «βουλιάξει» από τουρίστες.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί και η ΕΠΟ και πλέον η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. ποντάρει υπέρ της μετάθεσης της σέντρας. Το ίδιο και ο Κλάτενμπεργκ! Ο Άγγλος το ανέφερε και στο σεμινάριο μάλιστα, ότι ενδέχεται να πάει πίσω η έναρξη της σεζόν!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button