Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δοκιμασία στην Καλλιθέα για τον Παναθηναϊκό Β

Μόλις μία αναμέτρηση αυτής της Καλλιθέας με τον Παναθηναϊκό Β΄ (17:00 ΕΡΤ3), θα γίνει σήμερα για την 12η αγωνιστική της Betsson Super League 2. #slgr2 #πρόγραμμα #ομάδες

Μόλις μία αναμέτρηση αυτής της Καλλιθέας με τον Παναθηναϊκό Β΄ (17:00 ΕΡΤ3), θα γίνει σήμερα για την 12η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού τα ματς ΠΑΟΚ Β – Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Β – Ξάνθη και Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β.

Τέσσερα ματς ήταν προγραμματισμένα να γίνουν σήμερα Σάββατο (8/1) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Η έξαρση όμως του κορωνοϊού και πιο συγκεκριμένα της μετάλλαξης Όμικρον, η οποία έχει πλήξει για τα καλά τις ομάδες της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας είχε σαν αποτέλεσμα, την αναβολή των τριών από τα τέσσερα παιχνίδια.

Ο λόγος για τις αναμετρήσεις του Βορείου ομίλου ΠΑΟΚ Β – Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Β – Ξάνθη, αλλά και για το παιχνίδι του Νοτίου ομίλου Ηρόδοτος – ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 14:45.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, το μόνο ματς που θα γίνει κανονικά είναι αυτό στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναθηναϊκό Β. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας στοχεύει στην 4η εντός έδρας νίκη της και πρώτη για το 2022, όπως και αυτή του Γιάννη Βονόρτα, η οποία θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό της ακόμα ένα «διπλό» έπειτα από αυτά σε Καλαμάτα, Ρόδο και Ζάκυνθο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

14:45 ΠΑΟΚ Β-Νίκη Βόλου Αναβλήθηκε

14:45 Ολυμπιακός Β – Ξάνθη Αναβλήθηκε

Νότιος όμιλος

14:45 Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β Αναβλήθηκε

17:00 Καλλιθέα – Παναθηναϊκός Β ΕΡΤ3

Διαβάστε επίσης

Back to top button