Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναγιώτης Μπαχράμης: Το… άδικο τελευταίο του «αντίο»

Ο Παναγιώτης Μπαχράμης σαν σήμερα είπε το τελευταίο «αντίο», όταν χτυπήθηκε από ταχύπλοο ενώ έκανε ψαροτούφεκο

Ο Παναγιώτης Μπαχράμης σαν σήμερα είπε το τελευταίο «αντίο», όταν χτυπήθηκε από ταχύπλοο ενώ έκανε ψαροτούφεκο

Σαν Σήμερα ο Παναγιώτης Μπαχράμης έφυγε από την ζωή μετά από ατύχημα στην θάλασσα, με ταχύπλοο να τον χτυπάει θανάσιμα.

Ο Παναγιώτης Μπαχράμης στις 13 Αυγούστου του 2010, μας είπε είπε το τελευταίο «αντίο», με έναν τελείως άδικο και άδοξο τρόπο.

Ενώ βρισκόταν στην στην Κυπαρισσία έκανε το αγαπημένο του ψαροτούφεκο. Ένα ταχύπλοο όμως δεν τον πρόσεξε και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

Τον χτύπησε με την προπέλα του και θάνατος του ήταν ακαριαίος, σε ηλικία μόλις 34 ετών. Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2011, στη μνήμη του διοργανώθηκε ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ατρόμητο.

Γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου στην Καλαμάτα. Στην καριέρα του, φόρεσε τα χρώματα της «Μαύρης θύελας«, του Ηρακλή, της ΑΕΛ και της Βέροιας.

Με τον σύλλογο μάλιστα της Θεσσαλίας πανηγύρισε το 2007 έναν τίτλο. Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Παναθηναϊκό στον Βόλο (2-1), με προπονητή των Γιώργο Δώνη.

Αγωνίστηκε κυρίως στην μεσαία γραμμή αλλά όποτε χρειάστηκε έπαιξε και σαν τερματοφύλακας. Πιο συγκεκριμένα σε αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό η ομάδα του, είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές.

Ο Στέφανος Κοτσόλης τραυματίστηκε, ενώ οι «Βυσσινί» είχαν μείνει με εννέα παίκτες (αποβολή Νταμπίζα). Έτσι έκατσε αυτός κάτω από τα δοκάρια. Στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων δέχθηκε μεγάλη πίεση.

Απόκρουσε δύο σουτ, του Ντάνι Γκαρσία, πριν «νικηθεί» τελικά από τον Νέρι Καστίγιο (90+4`).

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button